Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn spórolni álmaink nászútjáért?
Néhány éven belül biztos, hogy össze fogunk házasodni, ez gyakori beszédtéma a párommal, de még van 1-2 akadály, amit le akarunk küzdeni előtte. Utána jöhet az esküvő.
Már volt egy hely, ami nagyon tetszett nekünk, de Budapesttől 60 km-re van, nem lenne olcsó mulatság a vendégsereg elszállásolása stb...
Viszont találtunk egy olyan szervezett utazást, ami gyakorlatilag álmaink útja lenne, évek óta vágyunk egy ilyenre, de csak úgy nem engedhetjük meg magunknak.
Arról beszélgettünk a minap, hogy tartsunk akkor kis, szerény esküvőt, és szűk családi körben esetleg egy ünnepi vacsorát vagy ilyesmi, és azt a rengeteg pénzt, ami az esküvőre menne, inkább költsük a nászutunkra, álmaink utazására.
Mit gondoltok?
Mindenkinél más a prioritás. Csak ti tudjátok, hogy nektek melyik a legjobb. Azt írtad, hogy ti nem szeretitek a nagy fejhajtást, és van egy álmaitok útja, akkor válasszátok azt.
Nálunk nem volt opció a kis lagzi, mert hatalmas a rokonság, és szerettünk volna egy jó nagy bulit az alkalomra. De ezek mi vagyunk.
szerintem mind az eskuvo, mind a naszut olyan kiadas, ami nem hoz, csak visz, szoval jobb szeretem ertelmes dolgokra kolteni a penzt, ami utana valamennyire meg is terul.
De ha mar e ketto kozott kell valasztani, akkor kerdes mi gazdagit benneteket tobb elmennyel, az eskuvo, vagy az ut.
Es ha lathatolag az ut, ahogy irod, akkor itt nincs tovabbi kerdes, ez a ti kozos eletetek kezdete, csinaljatok ugy, ahogy nektek jo.
Nekünk pl. nem volt a nászút nagy kérdés, mert mi amúgy is utazunk a világban (munkánk miatt, egy helyen dolgozunk), így már láttunk jó pár dolgot.
Ami mindig jöhet az Ausztria, abból is Salzburg leginkább.
Én a helyedben kis esküvőt terveznék, a szorosabb rokonsággal és az álmaim utazására gyúrnék rá.
Sok boldogságot!
Nekem fontosabb volt az esküvő.
Nem volt nagy csinnadratta, felesleges pénzszórás, de azért volt, ami szokás, amit szerettem volna.
Nászúton nem voltunk (pedig van álomhely).
De jó visszanézni az esküvői albumot, hogy milyen jó és szép volt (így 5 év után is).
Nyaralni meg bármikor elmehetünk az életben, a kiválasztott helyre, nem kell pont esküvő után.
A mai napig beszélgetjük, hogy 5 év múlva lejár a lakáshitel, utána tuti sokat utazgatunk, és benne lesz a célok között a "nászút" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!