Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn spórolni álmaink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn spórolni álmaink nászútjáért?

Figyelt kérdés

Néhány éven belül biztos, hogy össze fogunk házasodni, ez gyakori beszédtéma a párommal, de még van 1-2 akadály, amit le akarunk küzdeni előtte. Utána jöhet az esküvő.

Már volt egy hely, ami nagyon tetszett nekünk, de Budapesttől 60 km-re van, nem lenne olcsó mulatság a vendégsereg elszállásolása stb...

Viszont találtunk egy olyan szervezett utazást, ami gyakorlatilag álmaink útja lenne, évek óta vágyunk egy ilyenre, de csak úgy nem engedhetjük meg magunknak.

Arról beszélgettünk a minap, hogy tartsunk akkor kis, szerény esküvőt, és szűk családi körben esetleg egy ünnepi vacsorát vagy ilyesmi, és azt a rengeteg pénzt, ami az esküvőre menne, inkább költsük a nászutunkra, álmaink utazására.

Mit gondoltok?

2015. febr. 16. 15:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehèz kèrdès, öszintèn szólva fogalmam sincs. Szerencsère nekünk nem kellett vàlasztani, gyönyörü esküvönk volt, utána pedig álomnászút. Ha mindenkèppen választanunk kellet volna, akkor talán az esküvö, hoszen az csak egyszer van, utazni meg bármikor lehet. Bár ezt megint csak könnyelmüen mondom, mivel mi minden èvben utazunk többször ès mindig Európán kivül is. Ha eddig az èletben esèlyem se lett volna luxusutazásra, akkor lehet mègis csak az álom nászút felè hajlanèk.

Húha, tènyleg nehèz. Ezt nektek kell tudni, de biztos jól fogtok dönteni! :)

2015. febr. 16. 20:58
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez abszolút személyfüggő. Én pl. nem rajongok az utazásokért és az egzotikus szigetek sem vonzanak, ezért inkább az esküvőre tenném a hangsúlyt.

De azt gondolom, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy neki jobb.

2015. febr. 16. 21:55
 23/25 anonim ***** válasza:
A ti pénzetek, arra költitek amire akarjátok :). Ha budapestiek vagytok valószínűleg a rokonság se fog egy életre megsértődni a kis esküvő miatt (persze ki tudja).
2015. febr. 17. 08:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Én már rengeteg helyen jártam a világon, így annyira nekem ez nem fontos, én ugyanolyan boldog vagyok a párommal a Balaton parton, mint bármelyik luxustengerparton, nem ezen múlik. Persze ezt én könnyen mondom, aki látta, és tudja, hogy az az 1-2 hét csodálatos, de bizony a rengeteg pénz, ami elfolyik....

A másik oldal meg, hogy nekem álomesküvőm sem lesz, mert egyszerűen jelenleg nem úgy állunk anyagilag. Viszont nekem nem a buli a fontos, hanem maga az esemény, ezért nem jutna eszembe elhalasztani pl. egy évvel, hogy hatalmas lakodalom legyen. Áááááá kizárt. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, nem?

A te esetedben viszont, mikor az egyikre van pénz, azt mondanám, az esküvőt választom, mert, ha most össze tudtok spórolni egy esküvőre, valószínűleg 2-3 év múlva meglesz az utazás is, minek válasszon az ember, ha mindent megkaphat?

2015. febr. 17. 14:35
 25/25 anonim ***** válasza:

"a rokonaitoknak akartok ingyen bulit..."

na ez azért nem igaz! Ki mondta, hogy egy esküvő ingyen van a vendégeknek?

Ott a nászajándék, ami minimum tízezer/fő, menyasszonytánc, új ruha, utazás az esküvő helyszínére, sütik stb... Hogy ne soroljam tovább.

Egyébként nehéz kérdés, de mivel én 17 éves korom óta az esküvőmet tervezem,inkább azt választanám, de utána mindenképpen elmennék nászútra, csak akkor valami kisebbre. Az álomutazásra meg várnék 2-3 évet.

2015. febr. 17. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!