Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn spórolni álmaink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn spórolni álmaink nászútjáért?

Figyelt kérdés

Néhány éven belül biztos, hogy össze fogunk házasodni, ez gyakori beszédtéma a párommal, de még van 1-2 akadály, amit le akarunk küzdeni előtte. Utána jöhet az esküvő.

Már volt egy hely, ami nagyon tetszett nekünk, de Budapesttől 60 km-re van, nem lenne olcsó mulatság a vendégsereg elszállásolása stb...

Viszont találtunk egy olyan szervezett utazást, ami gyakorlatilag álmaink útja lenne, évek óta vágyunk egy ilyenre, de csak úgy nem engedhetjük meg magunknak.

Arról beszélgettünk a minap, hogy tartsunk akkor kis, szerény esküvőt, és szűk családi körben esetleg egy ünnepi vacsorát vagy ilyesmi, és azt a rengeteg pénzt, ami az esküvőre menne, inkább költsük a nászutunkra, álmaink utazására.

Mit gondoltok?

2015. febr. 16. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk fontosabb az esküvő, mert nyaralni bármikor nyaralhatunk. (Ahogy előttem is említették.)

Mindkettőnknek elég nagy családja van, és tartjuk is a kapcsolatot, a baráti köreinkről nem is beszélve..

Van egy nagy közös, meg van külön-külön még a gimis időszakból, meg vannak ilyen különálló emberkéink is.

Az esküvő alsó hangon is 120 fős lesz..

És nem lesz csiki szökőkút, meg gyémánttal kirakott esküvői ruha, csak egy jó vacsora, jó zenével, sok piával, meg esetleg egy két ilyenkor szokásos játékkal.

Csapunk egy fergeteges bulit azokkal akiket szeretünk, ez a lényeg.

Nyaralni meg minden évben elmegyünk..ha majd szeretnénk egy nagyon drága utat, akkor kihagyjuk az egyik nyarat és spórolunk rá kicsit jobban.

Esküvőnk meg jobb esetben csak egy lesz.

2015. febr. 16. 15:48
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Azzal pedig nem értek egyet, hogy az esküvő a párról szól.. Vagyis igen, maga a házasságkötés, az a 15 perces ceremónia, meg aztán az egész házasságunk.

A lagzi az rólunk ÉS a rokonokról, barátainkról szól.

Mondjuk mi eleve társasági emberek vagyunk, és imádunk bulizni, meg közös nyaralásokat, síeléseket szervezni barátokkal, családdal.

Na mindegy.. szóval szerintem nem igaz, hogy az esküvő csak a párról szól.

2015. febr. 16. 15:51
 13/25 anonim ***** válasza:
45%

Én mindig titokban akartam házasodni külföldön, egy szép helyen, hogy végig egymásra tudjun figyelni, és rögtön meg is legyen a nászút. Egikünk sem az a társaság közepe típus, de végül szerettük volna megünnepelni szolidan a családdal és a barátokkal. Maga az, hogy nagy, vagy kicsi az esküvő nekünk sosem volt fontos, viszont nagyon szeretünk utazni, ezért nem volt kérdés, hogy mire akarunk többet költeni. Végül a szertartásra elhívtunk mindenkit, akit akartunk, és utána tartottunk egy családi 30 fős vacsorát, lagzi nem volt, másnap pedig elutaztunk a nászútra. Mehettünk volna drágább helyre is, ahogy eredetileg terveztük, de aztán átgondoltuk, és fontosabb volt, hogy a lakásra meg legyen a pénz, így a nagyobb utat elhalasztottuk.

Összességében nálam sem az az egy nap, és az utána következő egy hét élvezi nálunk a prioritást, hanem az, ami utána következik:) A kis esküvőnkre pedig mindenki azt mondta, hogy nagyon szép volt, egyik közeli családtagunk, aki nagyobb esküvpt szeretett volna, meg is lepődött, hogy mennyire meghittre sikeredett, és hogy a kis esküvő is tud szép lenni:)

A nászút is nagyon jó volt, és nem kellett miatta a tartalékainkat kisöpörni. Úgyis az számít, hogy együtt voltunk. Szerintem az ilyen egzotikus helyek nem adnak hozzá annyival többet magához az érzéshez.

2015. febr. 16. 15:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem is az utazás lenne a fontosabb, hiszen amúgy is imádok idegen országokba menni, városokat megismerni...

De ezt nektek kell eldönteni, hiszen nem vagyunk egyformák. Nektek azt kell tenni, amit ti jónak tartotok.

2015. febr. 16. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
45%

Mindenkinek más a fontos, mások a prioritások. Nekünk idén lesz az esküvőnk. Nem lesz nagy lakodalom, csak egy szűk körú vacsora a családtagjainkkal és néhány közeli baráttal. Nem a pénz miatt, hanem azért, mert MI így szeretnénk. Szóval én biztosan a kis esküvő + álomutazás kombinációt választanám a helyetekben.

Azt megkérdezhetem, hogy hová szeretnéntek nászútra menni?

Sok boldogságot!:)

2015. febr. 16. 16:12
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

Én a nagy esküvőre szavazok, 2 dolog miatt:

1. mert az csak egyszer lehet az életedben! Még ha lesz is második esküvő, az már nem szokott nagy lenni. Utazni meg bármikor elmehettek.

2. Minél több embert meghívsz annál több pénz fog bejönni az esküvőn. Csak arra figyelj, hogy az esküvő költségeit már előre spóroljátok össze, hogy ne az ajándék pénzből kelljen fizetni majd az éttermet és a szolgáltatókat, így az mind megmaradhat nektek, és abból olyan utazásra mentek majd amilyenre csak szeretnétek. Minimum akkora összegre számíts, amennyibe kerül az esküvő maga (feltéve hogy okosan van megszervezve).

2015. febr. 16. 16:13
 17/25 anonim ***** válasza:

"Minél több embert meghívsz annál több pénz fog bejönni az esküvőn."

Kérdező! Erre azért szerintem ne vegyél mérget. Nem mindenkinek jön vissza az esküvő ára.

2015. febr. 16. 16:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is inkább az utazást választanám. De ahogy előttem is írták,mindenkinek más a fontos.
2015. febr. 16. 18:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi pont ezt fogjuk csinálni, csak mi nem őrlődtünk ezen :)

Hasonló a helyzet is.

Megkérdezhetem az úti célt? Nekünk Japán. :)

2015. febr. 16. 19:22
 20/25 anonim ***** válasza:
a rokonoknaik akartok ingyen bulit vagy magatoknak egy szép élményt
2015. febr. 16. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!