Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőáldozás és bérmálkozás nélkül templomi esküvő?
Párommal beszélgettünk én nekem nincs meg semelyik, mert nem jártam még annó kiskoromba valamiért...
Hogy lehetne megoldani hogy hamar meglegyenek ezek? Mert külföldön lenne az esküvő.
Mondjuk esküvőig még 2-2,5 év van, csak jobb előre gondolkodni
Anyukámnak mind megvolt, én katolikus vagyok, meg vagyok keresztelve. Azt a magyarázatot kaptam még hogy valami keveredés volt, emiatt nem. De nővéremnél is ez a helyzet :)
Én még tanulok párom meg 6 hónapos munkára megy.
Ha nem gyakoroljatok a hitet
Olvasd heti 1x istentiszyelet gyonas aldozas tized es adakozas ill eskuvo elott nincs szex
Akkor AZ egyhazi unnepseg eskuvo csak kulsoseg es felesleges sot atkot hoz.
,,aki viszont meltatlanul veszi AZ en testemet es issza az en veremet iteletet vesz magara,,
Ajanlom kezdjetek el egyhazi kozossegbe jarni es az ige szerint elni.
"én katolikus vagyok"
ezek szerint jarsz templomba, betartod a vallas eloirasait, bojtolsz, hazassag elott nem szexelsz esatobbi.
gyerekkori keresztseg nem sajat valasztas igy kutyafulet sem er.
Sajat magad valsztod a hitet es beengeded istent az eletedben az osszes szabalyal kozossen akkor vagy katolikus.
Attól még hogy valaki elsőáldozott és bérmálkozott még nem biztos hogy teljesen hívő, nem értem honnan veszitek ezt.
Van pár ismerősöm, akik így vannak vele...
Nem tartom magam teljesen hívőnek, de attól még persze meg vannak a magam meglátásai.
Mivel szeretnénk templomi esküvőt, ez kell hozzá. Páromnak meg van mind, csak nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!