Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy 650 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 650 fős esküvőre milyen kaja illik? Amiből sok kijön.

Figyelt kérdés
Válaszaitok várom :)

2015. márc. 12. 13:05
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
96%
650 főre én lehet, hogy svédasztalban gondolkoznék, melegen tartókkal. Hidegtálakat mindenképpen csináltatnék, mert 650 főre rengeteg kaja kell, és ha megmarad azt el is kell rakni valahova, na meg tovább eláll. Fasírt, csirkecomb, csirkemell, saláták, persze lenne meleg köret is. De étterem - függő is, mert nyilván olyan helyen tartjátok amelyik étterem tudja ezt vállalni, ők biztos tudnak tanácsot adni, illetve tájékoztatást adnak arról, hogy mennyit bír el a konyhájuk. Ilyenko van, hogy hívnak be szakácsokat, pincéreket más helyről, besegíteni arra a napra stb. Szerintem inkább az illetékes étteremtől érdeklődj.
2015. márc. 12. 13:10
 2/41 anonim ***** válasza:
59%

leginkább egy catering cég illik, aki tudja hogy kell ennyi embert tisztességesen vendégül látni... aki annyira birka, hogy ennyi embert meghívjon, annak már legyen pénze arra is, hogy profikra bízza a vendéglátást.

Amúgy meg ha birka vagy, csinálj gulyáságyúban levest oszt sanyi.

2015. márc. 12. 13:10
 3/41 anonim ***** válasza:
36%
ha ennyi embert hívtok, akkor le legyetek spúrak!
2015. márc. 12. 13:12
 4/41 A kérdező kommentje:
svédasztal jól hangzik :) Figyelj annyi kaja lesz hogy szerintem másnapra is marad, úgyh nem a spúrságról szól :)
2015. márc. 12. 13:14
 5/41 anonim ***** válasza:
85%
Először nekem is a svédasztal jutott eszembe, aztán felvillant lelki szemeim előtt, ahogy 650-en tülekednek a tálalóasztalnál :D A tányérszervízes szintén nem szerencsés, mert akkor kéne vagy 100 felszolgáló. Szerintem hidegtálakat érdemes az asztalokra helyezni, vegyes köret, vegyes húsok, zöldségek. Én ilyen magyaros, vagy hogy hívják tálakat rendelnék rántott falatokkal, mindenfélével. + vegyes desszert, sütemények. Semmiképp nem gondolkodnék 2-nél több fogásban, leves szerintem nem kell, mivel egy nagyteremben a levesnél úgy kolompolnának a kanalakkal, mint egy tehéncsorda :D bocs a hasonlatért, de biztos érted, milyen hangzavarra gondolok :)
2015. márc. 12. 13:16
 6/41 Ügyet Lenke ***** válasza:
86%
ez falunap lesz vagy esküvő...? :)
2015. márc. 12. 13:16
 7/41 anonim ***** válasza:
54%
Annyi kaja lesz, hogy másnapra is marad-hát azért ez egy esküvőn nem olyan nagy dolog ám.
2015. márc. 12. 13:19
 8/41 Kései Sirató ***** válasza:
66%

Voltam ekkora esküvőn de már 20 éve, hatalmas étteremben tartották.

Szerintem mindenképpen érdeklődj esküvő-szervező cégnél, ha már képben van több étterem, akkor pedig őket kérdezd. Kérj árajánlatot!

Az irigy hozzászólókkal ne foglalkozz!

2015. márc. 12. 13:20
 9/41 A kérdező kommentje:
miért szerinted az emberek éhezzenek?-,- Birom a sok okos válaszaitokat... :(
2015. márc. 12. 13:21
 10/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat, már aki normálisat írt. :)
2015. márc. 12. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!