Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 650 fős esküvőre milyen kaja illik? Amiből sok kijön.
Én szerintem életem 29 éve alatt nem ismertem meg 650 embert, de lehet, még a felét sem:D nem semmi.
Nekem is a svédasztal jutott eszembe, de profikra kéne bízni, hogyan legyenek elhelyezve, meg a szervezést. Hogy a vendégek ne tapossák egymást és ilyenek.
Legyen meleg étel: zöldségköret, krumplipüré, tésztaféle
húsok: rántott, sült-fűszeres csirke, pulyka
fasírt golyók, rákfalatok, pogácsák, muffinok, aprósütik esetleg.
És ugye ennyi emberre hatalmas, több emeletes vagy több különálló torta kell. Nem tudom milyet terveztek. Nálunk 17 ember elpusztított 3 tortát:D úgy hogy gondolhatod milyen nagy fog kelleni nektek.
Sok boldogságot nektek!
Titok, vagy lehet tudni mikor lesz a nagy nap?:)
ez alsó hangon legalább 10-12 millió forint csak kajára...ráadásul ennyi vendéggel foglalkozni sem lehet
a helyetekben mindenképp catering céget bíznák meg és állófogadást tartanék vagyis svédasztal + pincérek akik körbejárnak kis szendvicsekkel falatkákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!