Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mit szólna, ha a városotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szólna, ha a városotok legszebb parkjában egy homoszexuális pár, vagy pedig egy leszbikus pár kötne bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Figyelt kérdés
homoszex, meleg, leszbikus,

2015. márc. 8. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
13%

a kutya is szereti a gazdit

az emberek már csak ilyen romlott fajtalankodók

minden lyuk jó ami sötét és meleg :D

2015. márc. 9. 14:20
 72/85 anonim ***** válasza:
100%
igen, a kutya is szeret, de nem tud igent mondani, meg az anyakönyvet aláírni.
2015. márc. 9. 14:23
 73/85 A kérdező kommentje:
Én csak egy olyan esküvőről álmodozok, amit a Szigetes meleg házasággal kötnék össze :) 23/mf
2015. márc. 9. 14:27
 74/85 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de arik vagytok :3

"A ferdeknek nem tart sokaig a kapcsolatuk mert megcsaljak egymast, elobb utobb szetmennek, max 1 ev ha kibirnak egyutt."

Valóban? A """""normális""""" heteroszexuális párok átlag 65%-a bizonyos időn belül elválik, miről is beszélünk??? A heteroszexek nem csalják meg egymást, mi? , csak a homók? :D

On: boldog lennék, hogy vállalják az országunkban

21 L/L

2015. márc. 9. 22:29
 75/85 Béla211 ***** válasza:

6 éve vagyok együtt a párommal és nem csaltuk megy egymást. De a tudok hetero párt aki igen:D

Amúgy a kérdésre válaszolva örülnék neki ha ilyet látnék.

2015. márc. 10. 05:50
 76/85 anonim ***** válasza:

haha, ezeket a válaszokat olvasni xD

ahm...meleg vagyok, de nem szeretem a nyüzsgést, főleg nem az esküvőket, így valószínűleg azt kívánnám, bár elhúznák a belüket onnan, mert zavarnak vele

(de így lenne egy hetero esküvőn is, meg úgy általában bárhol)

tök jó lenne ha egy gondolottal el tudnám tüntetni az embereket :)

2015. márc. 10. 08:35
 77/85 anonim ***** válasza:

3 éve vagyok együtt a barátnőmmel, soha nem csaltuk meg egymást, szóval kedves tízes, addig álljál fél lábon, ahogy a csodálatos nagymamám mondaná! :)

Kérdező, biztos hogy nézném a ceremóniát, és magamban gratulálnék és csodálnám őket, a bevállalós helyszínért :D Ja, és irigykednék :D

21/L/L

2015. márc. 11. 16:45
 78/85 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekel, ahogy egy hetero pár eljegyzése sem. Legyenek boldogok.
2015. márc. 12. 23:59
 79/85 anonim ***** válasza:

Nekem egy homoszexuális barátom mondta, hogy az ő kapcsolataik (ferfi-férfi) 5éven belül tönkremenek.. Nagyon ritkán működnek tovább, ez őt is elkeseríti, de tudja, higy így van.

Kiégnek...

Nekem nem jutott volna eszembe magamtól, ő benne van a magyar meelg kutúrában, ha lehet így fogalmazni, tehát több100 mindenféle korú meleget ismer. És a saját és ő tapasztalataikból fejtette ki, hogy az ok az, hogy a nőknél fennálla ciklikusság, náluk férfiaknál nem.. És ez igaz emiatt a szexuális éltre is.. Náluk nincs az, hogy néha ennyi, néha annyi, és náha pár nap szünet, hanem ha idő engedi, aki napi5-6 szex.. És ezt max pár évig "izgalmas" ugyanazzal.. Kiégnek... Perzse itt is vanank kivételek, ő is azt keresi.. De ez az általános (nő-nő kapcsolatról nem nyilatkozik, az teljesen más)

Ő saját maga nem házasodna:) érdekes

A parkról pedig már leírtam a véleményem

2015. márc. 13. 07:09
 80/85 anonim ***** válasza:

Semmit!

Magánügy.

2015. márc. 13. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!