Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mit szólna, ha a városotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szólna, ha a városotok legszebb parkjában egy homoszexuális pár, vagy pedig egy leszbikus pár kötne bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Figyelt kérdés
homoszex, meleg, leszbikus,

2015. márc. 8. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
35%
Off: amúgy eléggé érdekes, hogy végig leszavazták minden hozzá szólásomat, holott szerintem semmi sértőt nem írtam, sőt semmi olyat se ami leszavazni valót vonna maga után!
2015. márc. 8. 17:58
 62/85 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak téged.
2015. márc. 8. 18:56
 63/85 anonim ***** válasza:
93%

28. Vagyok nem ertem miért lettem lepontozva..

Csak mert nem érdekel?

Ha hetero szertartás lenne sem érdekelne..

Az ellenzést csak a kérdés miatt kérdeztem.. Ezért van feltételes módban..

Egyébként a közterületfenntartón kívül senkinek semmi köze hozzá, amit ők engedélyeznek az lsz, és lehet... És ennyi..

2015. márc. 8. 19:13
 64/85 anonim ***** válasza:
66%

:).. Oké.

Már értem...mindenki le lett kb...

utolsó..

2015. márc. 8. 19:13
 65/85 anonim ***** válasza:
85%

"mások vallásába gázolnak bele, mondjuk egy felvonuláson"

Ha bemennének egy templomba és egy misén botrányt csinálnának, akkor belegázolnának. Nem tudok róla, hogy bármelyik normális felvonuláson ilyesmi történt volna.

Vallásos nevelést kaptam, hívő vagyok, ha nem is szigorúan vallásos. De nem vagyok hajlandó a puszta tényen megsértődni, hogy mások nem azok, vagy hogy mások máshogy gondolkodnak, vagy máshogy szeretnek, mint én. Soha egyetlen meleg sem bántott meg. Soha egyetlen meleg se mondta nekem, hogy hülye vagyok, amiért ezt vagy azt úgy gondolom, ahogy. A felvonulás különösebben nem érdekel, hát nem megyek oda. És akkor nem kell megsértődnöm azon sem, ha tangás fiúk táncolnak kamionok tetején szivárványszínűre festve.

Meg aztán: nyakunkon a környezeti katasztrófák, fogy az ivóvíz, nő a feszültség a nemzetek, vallások stb. közt, hatalmas területeken éheznek emberek, háborúkban gyermekek tízezreit mészárolják le, és akkor most akadjak ki két nőn vagy férfin, akik együtt akarnak élni?! Ez komoly??? Hol van ez attól a ponttól, ahol a problémák kezdődnek...???

2015. márc. 8. 20:10
 66/85 anonim ***** válasza:
100%
nam vagyok meleg, de ettől függetlenül vallom, hogy ők is szerethetik egymást, tehát kijár nekik ugyan az a szép emlék, ami a "normális" pároknak is, és ők is fogadalmat köthetnek, hogy jóban, rosszban örökké támogatják majd egymást. Az meg, hogy a "legszebb parkban": hát miért baj? Nekik csak egy sötét, koszos sikátorban szabadna ünnepelni? Akinek nem tetszik, az aznap nem megy parkba és nem kell megtűrnie őket...
2015. márc. 9. 12:44
 67/85 anonim ***** válasza:
0%
ilyen alapon hogy szeretik egymást egy kecskével, kutyával is fogadalmat lehetne kötni..birom az ilyen felszólalásoat
2015. márc. 9. 12:51
 68/85 anonim ***** válasza:
23%
Off: 64esnek, hát most már jobban átnézve, már lehet én is értem, és úgy fest ide írva tényleg nincs jó válasz mindenkit leszavaznak. Komoly.
2015. márc. 9. 12:57
 69/85 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miben lesznek segítségedre az itt kapott válaszok... ha a túlnyomó többség szerint nincs min felháborodni, akkor kevésbbé fog zavarni, hogy a városod legszebb parkjában 2 ember összeköti az életét? Vagy netán tanácsokat szeretnél kapni, hogy ezt hogyan tudod megakadályozni? Ha ezutóbbi, akkor üzenem, hogy ez nem a te életed, nem a te párkapcsolatod, nem a te döntésed, NEM A TE ESKÜVŐD és nem is a te parkod. Ergó nincs beleszólásod...
2015. márc. 9. 14:04
 70/85 anonim ***** válasza:
100%
67-es, az embereket ne hasonlítssuk az álatokhoz és ne is vegyük őket egy kalap alá. Itt értelmes emberi lényekről beszélünk, akik kölcsönösen ugyan azt a döntést hozták meg.
2015. márc. 9. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!