Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mit szólna, ha a városotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szólna, ha a városotok legszebb parkjában egy homoszexuális pár, vagy pedig egy leszbikus pár kötne bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Figyelt kérdés
homoszex, meleg, leszbikus,

2015. márc. 8. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 tetro ***** válasza:
3%

11.00

Ugy erted egy szamarat? Akar valaszolhattal volna is...

2015. márc. 8. 11:09
 32/85 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok cicuka :)
 33/85 anonim ***** válasza:
84%
Örülnék a boldogságuknak és annak, hogy végre toleráns társadalomban élhetek.
 34/85 anonim ***** válasza:
90%

Joguk van a boldogsagoh.

Valaki igy boldog valaki ugy.

Nem lehet szabalyozni.

2015. márc. 8. 11:11
 35/85 anonim ***** válasza:
51%
32: a korodat letagadhatod, a provokáló stílusodat viszont nem! :D Még írásban sem! :D Cunci mókuska! :D
2015. márc. 8. 11:12
 36/85 anonim ***** válasza:
62%

ma 11:09

Gyenge vagy. Válaszokkal nem én vagyok adós, hanem mindig te.

2015. márc. 8. 11:13
 37/85 A kérdező kommentje:
Akkor sem értem, hogy milyen kapcsolat van a két kérdés között, semmi baj sincs a meztelen baba fotókkal, nekem is vannak kiskori képeim ahol meztelenül vagyok lefotózva :), szerintem mindenkinek vannak ilyen fotói :).
2015. márc. 8. 11:16
 38/85 anonim ***** válasza:
34%
37: akkor meg ne provokáld az embereket, mert mint látod a válaszokból az emberek erre nem kíváncsiak! Deha gyökerek klubját akarsz alkotni te is ebből az oldalból, akkor csak így tovább!
2015. márc. 8. 11:18
 39/85 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokat nem olvastam el, bocsánat, ha ismétlek.

Nem érdekel, az ő dolguk - mint bármely más pár esetében is. Maximum megnézem, mi az a nagy csődület a parkban, és amikor látom, hogy nem kisdedeket áldoznak fel a napistennek, akkor megnyugszom és továbbmegyek.

A kérdés viszont érdekes: ha a második legszebb parkban csinálják, az már belefér szerinted? Csak a legszebb park nem jár nekik, vagy általánosságban közterületre se kéne lépniük?

És mi a helyzet azokkal a párokkal, akik nem azokban a pózokban csinálják, amikben te?

Vagy akik húsleves helyett brokkolit esznek?

Vagy akik vakok, esetleg mozgássérültek?

A boldogság nemcsak azoknak juthat osztályrészül, akik úgy gondolkoznak, élnek, szeretnek, mint mi.

2015. márc. 8. 11:20
 40/85 anonim ***** válasza:
9%
Ha nekem nem kötelező ott lennem, és nincsenek ovisok, iskolások a közelben nem zavarna. Sok boldogságot kívánnék nekik magamban.
2015. márc. 8. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!