Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szólna, ha a városotok legszebb parkjában egy homoszexuális pár, vagy pedig egy leszbikus pár kötne bejegyzett élettársi kapcsolatot?
11.00
Ugy erted egy szamarat? Akar valaszolhattal volna is...
Joguk van a boldogsagoh.
Valaki igy boldog valaki ugy.
Nem lehet szabalyozni.
ma 11:09
Gyenge vagy. Válaszokkal nem én vagyok adós, hanem mindig te.
A válaszokat nem olvastam el, bocsánat, ha ismétlek.
Nem érdekel, az ő dolguk - mint bármely más pár esetében is. Maximum megnézem, mi az a nagy csődület a parkban, és amikor látom, hogy nem kisdedeket áldoznak fel a napistennek, akkor megnyugszom és továbbmegyek.
A kérdés viszont érdekes: ha a második legszebb parkban csinálják, az már belefér szerinted? Csak a legszebb park nem jár nekik, vagy általánosságban közterületre se kéne lépniük?
És mi a helyzet azokkal a párokkal, akik nem azokban a pózokban csinálják, amikben te?
Vagy akik húsleves helyett brokkolit esznek?
Vagy akik vakok, esetleg mozgássérültek?
A boldogság nemcsak azoknak juthat osztályrészül, akik úgy gondolkoznak, élnek, szeretnek, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!