Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szólna, ha a városotok legszebb parkjában egy homoszexuális pár, vagy pedig egy leszbikus pár kötne bejegyzett élettársi kapcsolatot?
15: abban igazad van, hogy vajon rájuk miért nem vonatkozik a tolerancia, de jelen esetre ezen gondolat meneted kissé nagyon igazságtalan. Joguk van ott és úgy házasodni, ahogy akarnak.
Ebből a válaszomból kiderül az is, hogy én semmit-joguk van hozzá, egyáltalán ez már megint milyen újabb gyökér kérdés? Legyen kit leszavaznotok ezerrel, vagy itt már csak ilyen feszültség keltő, kritizáló kérdések fognak kikerülni, a hogyan reklámozzuk profin a gyökerek klubját téma miatt? Agyam eldobom!
Odamennék, hallgatnàm/nézném őket majd mikor végeztek úgy csinàlnék mint aki gratulàlni akar de ehelyett jól szembeköpném őket és ha ezutàn kellő tàvolsàgra értem tőlük akkor megdobàlnàm mindkettőt tojàssal!
Ez olyan jót tenne a lelkemnek.
Semmi közöm hozzá..nem különösebben érdekelne..
Ha én ellenezném,makkor nem történne meg? De...akkor?
Egyébkent érdekes, mert a mi városunkban nem lehet( amikor házassagkötésre jelentkeztünk,akkor kérdeztem az anyakönyvvezetőt.)
Kérdező, a fenyegető privid ellenére csak, hogy értelmezni tudd a gyanúmat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Erről beszéltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!