Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szállást a vendégeknek?
Figyelt kérdés
Akik nagyon messziről vagy akar külföldről érkeznek , természetesen gondoskodunk az elszállásolasukrol ( kis panzióban )
A kérdésem az hogy pl. aki 70 km re lakik, neki is kell?
2015. márc. 7. 21:45
11/12 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy érdeklődjétek meg a szállást, belefér-e a keretbe. Ha igen, akkor mondjátok azt, hogy ti fizetitek, ha nem fér bele, akkor ajánljatok fel valami olcsóbbat és ne kérjetek "ajándékot". Szerintem így fair. Egyébként mi 250 km-ről foglaltunk szállást. :)
12/12 anonim válasza:
Én is dilemmázom ezen... Nekünk van, aki 120 km-ről érkezik, de róluk tudom, hogy utána haza szeretnének menni. A külfölről érkezőek elférnek a lakásunkban akkor, ha mi szállodában töltjük a nászéjszakát. Szerintem mi nem fogunk szállást foglalni másoknak. Bunkóság, vagy nem, de egyszerűen már nem fér bele a költségvetésbe, hogy mindenkit elszállásoljunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!