Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szállást a vendégeknek?
Akik nagyon messziről vagy akar külföldről érkeznek , természetesen gondoskodunk az elszállásolasukrol ( kis panzióban )
A kérdésem az hogy pl. aki 70 km re lakik, neki is kell?
Sztem 70 km nem egy nagy távolság.
Nekem eszembe nem jutna elszállásoltatni magam. A több száz km oké, de 100 alatt?
Nyilván, ha alkohol nélkül nem megy a buli...
Kisvárosban lesz az esküvő de nem tudom milyen a tömegközlekedés éjszaka ... Egyébként utolsó , en is pont igy gondolom dehát nem vagyunk egyformák :)
Durva lesz azért ha mindenkinek szállást kell keresni :)
Kérdezd meg tőlük. Mi is megyünk, 200 km-re esküvőre, tőlünk megkérdezték, foglaljanak-e szállást.
De azért kicsit mellbe vágott, hogy nekünk kell fizetni.
Kastélyszálló, és nem kevés az ára egy éjszakára.
Mi 60 km-re mentünk és volt szállás foglalva.
Ha nem lett volna, akkor legkésőbb 11-12 maradunk, mert hulla fáradtan, még ha egyikünk nem iszik, akkor sem kocsikázunk éjszaka. Akkor inkább eljövünk és kész. De mivel a pár nem akarta,hogy a társaság nagy része éjfékkor lelépjen, így foglalt szállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!