Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A szállást fizettétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szállást fizettétek a vendégeknek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eddig úgy gondoltuk, hogy fizetjük a szállást és másnapra a reggelit is a vendégeknek.

Viszont nem egy ismerősünk mondta, hogy hülyék vagyunk, ha fizetjük és hogy ne tegyük, mert egy lagzi így is nagyon drága. Ez az ismerős azt mondta, hogy Ő eddig csak olyan esküvőn volt, ahol nem fizette az ifjú pár a szállást és ezt már mástól is hallottam. Azt mondta, hogy így is lesz elég költségünk és hogy a szállást mindenki oldja meg magának.

Nem mondom, hogy igaza van, de talán van benne némi igazság, mivel az esküvő így is 1,6 millió körül fog megállni, ami tényleg rengeteg pénz. Egyébként Budapesttől kb 40 km-re lesz az esküvő.

Mit gondoltok erről?

2013. dec. 30. 10:18
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
82%
Én is csak olyan esküvőn voltam eddig, ahol nem fizették a szállást és nem is vártam volna el. Szerintem nem kell.
2013. dec. 30. 10:21
 2/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Várok még érveket, ellenérveket. :)

Persze hozzáteszem, nem is várjuk el, hogy beállítsanak nagy pénzekkel. Természetesen a szállás le lenne nekik foglalva.

2013. dec. 30. 10:23
 3/48 FIVESTAR ***** válasza:
22%

Fenéket, még azt is ti?

Ink fizessék ők az egész lagzit:D

2013. dec. 30. 10:27
 4/48 anonim ***** válasza:
82%
Igaz ez nem esküvő de tavasszal ballagott a testvérem a középsuliból és ennek természetesen nem volt akkora költsége mint egy esküvőnek , de a szüleim nem fizették a szállást csak lefoglalták , de olyan rokon is volt aki magának intézett mindent...
2013. dec. 30. 10:35
 5/48 anonim ***** válasza:
78%
Mi fizettük,ez is bele lett kalkulálva a költségvetésünkbe.Nem a vendégek kényelmén akartunk spórolni,inkább magunkon tettük,ha szükség volt rá.
2013. dec. 30. 10:36
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 138 km a távolság a rokonoktól, az esküvő kb. 6-700 -ból megvan. Mi fizetni akartunk egy panziót, kb 25-en lettek volna, mert anyóstól mindig hallgattuk , hogy olyan esküvő milyen már ahol nem lehet inni, mert haza kell jönni a szomszéd városból, fietni meg senki nem fog még pluszba hogy aludjon pár órát aztán másnaposan hazavezessen, ha egyáltalán kiszállt belőlük az alkohol. De annyiba jófej volt, hogy ők bérelnek egy kisbuszt egy sofőrrel aztán ha vége a lagzinak akkor hazaviszi őket.
2013. dec. 30. 10:37
 7/48 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk természetes volt hogy mi fizetjük. Nem a vendégek akarták az esküvőt, hanem mi. És volt olyan is, aki másként el se tudott volna jönni, annyira nem álltak jól anyagilag. Meg se fordult a fejünkben hogy ők fizessék.
2013. dec. 30. 10:48
 8/48 A kérdező kommentje:

Értem. Még arra is kíváncsi lennék, hogy kinek mennyire jött ki a lagzi szállás nélkül? A szállás még mennyivel dobta meg?

Nekünk kb 1,6 millió lenne szállás nélül és szállással pedig 1,8 millió, úgy, hogy csak a fele társaság aludna ott, mert a párom rokonsága és barátai az esküvő helyszínétől 10 percre laknak.

2013. dec. 30. 10:52
 9/48 anonim ***** válasza:
84%
Mindkét verzió mellett vannak érvek és ellenérvek. Szerintem érdemesebb fizetni. A teljes költséghez nem olyan nagy tétel, viszont elegáns, nagyvonalú gesztus. Egy panzióban 2000 Ft körül van egy éjszaka per fő, ha sok vendég van, még talán kedvezményt is kaptok. Persze nem tudom, hány főt kellene elszállásolni, de nem hinném, hogy sokat dobna a dolgon. Viszont a vendégek egész más szájízzel távoznának. Illetve nem lenne olyan, aki azért mondja le, mert nem tudja megoldani a szállást. Az esküvő ára meg amennyire tudom, amúgy is vissza szokott jönni a nászajándékból.
2013. dec. 30. 10:53
 10/48 anonim ***** válasza:
92%
Egy 1,6 milliós esküvőnél 200 ezer forint már kis tételnek számít.Én nem lennék kicsinyes,hanem kifizetném.
2013. dec. 30. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!