Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A szállást fizettétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szállást fizettétek a vendégeknek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eddig úgy gondoltuk, hogy fizetjük a szállást és másnapra a reggelit is a vendégeknek.

Viszont nem egy ismerősünk mondta, hogy hülyék vagyunk, ha fizetjük és hogy ne tegyük, mert egy lagzi így is nagyon drága. Ez az ismerős azt mondta, hogy Ő eddig csak olyan esküvőn volt, ahol nem fizette az ifjú pár a szállást és ezt már mástól is hallottam. Azt mondta, hogy így is lesz elég költségünk és hogy a szállást mindenki oldja meg magának.

Nem mondom, hogy igaza van, de talán van benne némi igazság, mivel az esküvő így is 1,6 millió körül fog megállni, ami tényleg rengeteg pénz. Egyébként Budapesttől kb 40 km-re lesz az esküvő.

Mit gondoltok erről?

2013. dec. 30. 10:18
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 6000 ft/fő lesz a szállás és ez panzió.

Szóval nem annyira olcsó és 30 főre kellene szállás, amit írtam , hogy plussz 200 ezer ft. Így lenne 1,8 millió ft.

Én szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fog visszajönni az esküvő ára. Szerintem ha a fele visszajön, akkor annak már örülni fogunk. :)

2013. dec. 30. 10:56
 12/48 anonim ***** válasza:
84%
Mint előttem is írták,egy ilyen nagy költségvetésű esküvőn 200.000 ft már nem kellene,hogy egyáltalán elgondolkodtasson,főleg,ha az a vendégek kényelmét szolgálja.Ha jól értem,egy 60 fős esküvő kerül ennyibe??
2013. dec. 30. 11:00
 13/48 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es ha úgy nézzük az 1,6 millióhoz képest tényleg kis tétel, de örülünk, ha az 1,6 milliót ki tudjuk fizetni...Mivel Tőlem jönnének azok a vendégek, akiknek szállás kell, így nekünk még így plussz 200.000 ft-tal nőnének a költségek. Mivel úgy egyeztünk meg, hogy mindenki a saját vendégei után fizet. A zenekar, torta, fotós, vőfély felesben mennének.

Mert egy főre étel/ital 10.000 ft, amiben korlátlan italfogyasztás van benne.

14/48 anonim ***** válasza:
87%
Az esküvőn a meghívottak VENDÉGEK! Nem ők akarnak elmenni egy vacsora kedvéért, hanem ti hívjátok meg őket! A vacsorájukat így is "megfizetik" a nászajándékkal. Ha elvárod tőlük, hogy hozzanak ajándékot, akkor a szállásukat illik nektek fizetni. Különösen akkor, ha annyira jól álltok anyagilag, hogy ennyit tudjatok áldozni a lakodalomra.
 15/48 A kérdező kommentje:
kb 70-en leszünk.
2013. dec. 30. 11:01
 16/48 anonim ***** válasza:
85%
Hát nálunk 2500 Ft / fő egy panzió és ez még a csoportos kedvezmény nélkül. Ha nem Bp-n lesz az esküvő akkor a 6000 az sok szerintem, nézzetek körül. Nekünk eddig 700 ezer az esküvő, ennyi is marad , 70e lett volna a szállás ha mi fizetjük.
2013. dec. 30. 11:01
 17/48 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, NEM állunk jól anyagilag, ez tévedés! Mi nem tehetjük meg a párommal, hogy az egészet fizessük, de próbálunk majd minél több dolgot átvállalni. Már a foglalókat mi fizettük pl. A két család fizeti a nagy részét.
2013. dec. 30. 11:02
 18/48 anonim ***** válasza:
86%
Hát figyelj, 70 főre majdnem 2 milliót költeni....szerintem picit elszálltatok, ha nem fizetitek a szállást lehet valaki ott sem marad végig, mert mondjuk nem tudja fizetni a szállást.
2013. dec. 30. 11:04
 19/48 anonim ***** válasza:
86%
Hűha,ez kemény.A vacsora itallal együtt 700.000 ft-ból kijön.Akkor csak a körítés 1 milla és ebbe nem fér bele a 200.000 ft-os szállás?
2013. dec. 30. 11:04
 20/48 A kérdező kommentje:

Most miért olyan meglepő, hogy az étel/ital 10.000 ft/fő?

Ez egy normál ár szerintem. Már több helyről is kértem ajánlatot és ott a környékben mindenhol ennyi volt. Főleg úgy, hogy közel van Budapesthez, gyönyörű a körnezet és isteni a konyhájuk.

2013. dec. 30. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!