Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szállást fizettétek a vendégeknek?
Az a helyzet, hogy eddig úgy gondoltuk, hogy fizetjük a szállást és másnapra a reggelit is a vendégeknek.
Viszont nem egy ismerősünk mondta, hogy hülyék vagyunk, ha fizetjük és hogy ne tegyük, mert egy lagzi így is nagyon drága. Ez az ismerős azt mondta, hogy Ő eddig csak olyan esküvőn volt, ahol nem fizette az ifjú pár a szállást és ezt már mástól is hallottam. Azt mondta, hogy így is lesz elég költségünk és hogy a szállást mindenki oldja meg magának.
Nem mondom, hogy igaza van, de talán van benne némi igazság, mivel az esküvő így is 1,6 millió körül fog megállni, ami tényleg rengeteg pénz. Egyébként Budapesttől kb 40 km-re lesz az esküvő.
Mit gondoltok erről?
Kedves utolsó 6000 ft/fő lesz a szállás és ez panzió.
Szóval nem annyira olcsó és 30 főre kellene szállás, amit írtam , hogy plussz 200 ezer ft. Így lenne 1,8 millió ft.
Én szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fog visszajönni az esküvő ára. Szerintem ha a fele visszajön, akkor annak már örülni fogunk. :)
Kedves 10-es ha úgy nézzük az 1,6 millióhoz képest tényleg kis tétel, de örülünk, ha az 1,6 milliót ki tudjuk fizetni...Mivel Tőlem jönnének azok a vendégek, akiknek szállás kell, így nekünk még így plussz 200.000 ft-tal nőnének a költségek. Mivel úgy egyeztünk meg, hogy mindenki a saját vendégei után fizet. A zenekar, torta, fotós, vőfély felesben mennének.
Mert egy főre étel/ital 10.000 ft, amiben korlátlan italfogyasztás van benne.
Most miért olyan meglepő, hogy az étel/ital 10.000 ft/fő?
Ez egy normál ár szerintem. Már több helyről is kértem ajánlatot és ott a környékben mindenhol ennyi volt. Főleg úgy, hogy közel van Budapesthez, gyönyörű a körnezet és isteni a konyhájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!