Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A szállást fizettétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szállást fizettétek a vendégeknek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eddig úgy gondoltuk, hogy fizetjük a szállást és másnapra a reggelit is a vendégeknek.

Viszont nem egy ismerősünk mondta, hogy hülyék vagyunk, ha fizetjük és hogy ne tegyük, mert egy lagzi így is nagyon drága. Ez az ismerős azt mondta, hogy Ő eddig csak olyan esküvőn volt, ahol nem fizette az ifjú pár a szállást és ezt már mástól is hallottam. Azt mondta, hogy így is lesz elég költségünk és hogy a szállást mindenki oldja meg magának.

Nem mondom, hogy igaza van, de talán van benne némi igazság, mivel az esküvő így is 1,6 millió körül fog megállni, ami tényleg rengeteg pénz. Egyébként Budapesttől kb 40 km-re lesz az esküvő.

Mit gondoltok erről?

2013. dec. 30. 10:18
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
77%
A vacsorával nincs is gond,átlagban ennyiből jön ki,ha korlátlan az italfogyasztás.De a vacsora szokott lenni egy esküvőn a legnagyobb tétel,ezen felül 1 millióba kerül minden más és a vendégek szállása már nem fér bele.Ez lepett meg nagyon.
2013. dec. 30. 11:09
 22/48 anonim ***** válasza:
75%
hát nálunk 120an voltak, mindenki meg tudta oldani a hazamenetelt. Sosem volt SZOKÁS felénk, hogy még a szállást is a pár fizesse. Bár a mi családunkban tudnak úgy is szórakozni, hogy pl. a feleség, vagy a nagyobb gyerek nem iszik alkoholt, és vígan hazavezettek.
2013. dec. 30. 11:11
 23/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,most visszaolvastam és láttam, hoyg nem az ételen lepődtél meg, hanem a fennmaradó 1 millió ft-on. Igazából ebben az összegben minden benne van a fotóstól kezdve a sminkemig.
2013. dec. 30. 11:12
 24/48 anonim ***** válasza:
88%
A mi esküvőnkön is voltak vendégek távolabbról, megoldottuk a szállást odahaza/rokonoknál. Viszont két esküvőn is voltunk, ami messze volt, többszáz kilométerre, és a vendéglátók fizették a panziót. Szerintem ez a gyakoribb...
2013. dec. 30. 11:13
 25/48 anonim ***** válasza:
78%

amúgy én a kaját is drágállom, mi a végén fizettünk, nem volt korlátlan, a bort és a rövidet vittük, így kellett az étteremben 473.000ft-ot fizetnünk a 120 főre kaja+piára... a bor meg a pálesz házi volt, a többi rövidre 30.000et költöttünk, így sütikkel együtt nagyon max 550.000 volt mindennel együtt, 120 főre a lagzi éttermi része

22es voltam

2013. dec. 30. 11:13
 26/48 anonim ***** válasza:
48%

25-nek

Akkor nem egy piás csapat jött össze nálatok!Mi csak 16 voltunk a végére csak 8-an de a piáért 43000Ft-ot fizettem.És nem drága helyen voltunk.

2013. dec. 30. 11:20
 27/48 anonim ***** válasza:
90%

igaz 3 éve volt,de a vacsora nálunk is 10/fő volt korlátlan fogyásztással,50 fő volt,és ezen felül kb. 400.000az egyéb szolgáltatók(ruháktól a zenekarig).Szerintem is baromi sok az 1millió "körítés",pláne ha nem is tehetnétek meg...

Igaza van annak,aki azt írja,h 1,6 millióhoz a 200.000 "apró",én sem a vendégeken spórolnám meg ezt a pénzt..

Nekünk egyébként 250km-ről jött a rokonság,előre megkérdeztük,h szeretnének-e hazamenni vagy maradni..Mivel idősebb korosztály volt a hazamenetelt választották,buszt béreltünk nekik,aki hozta-vitte őket...Így mki ihatott,mulathatott és végül szépen hazafuvarozták őket.

2013. dec. 30. 11:25
 28/48 anonim ***** válasza:
78%
Én nem kértem volna korlátlan italfogyasztást,ha tudom,hogy a vendégek fele úgy sem fog inni,mert még haza kell vezetnie az éjjel.Csak üdítővel és étkezéssel nem lehet fejenként 10 ezret elfogyasztani.Az 1 milliós plusz költséget pedig bevallom nem értem.Ha nem állok jól anyagilag,akkor ott spórolok,ahol tudok.Ha már a vendégek alól kispóroltam az ágyat,akkor jobban megnézném,hogy hol lehet még összehúzni a nadrágszíjat.Egy milliónál van hol,mert ez a része már független a vendégek számától,vagyis kettőtökre megy el ennyi pénz és ez elképesztő.
2013. dec. 30. 11:25
 29/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. De az 1 millióban nem csak a szolgáltatók vannak benne nekünk, hanem: fotós, zenekar, dekor, vőfély, templomi szertartás, polgári szertartás, párom öltönye és cipője, az én ruhám, sminkem, cipőm, menyecske ruhám, hajam, gyűrűk, torta, aprósüti, koszorúslány ruhák, virág dekoráció, csokrok, meghívó stb. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Szóval rengeteg kis költség összetevődik még a vacsorán kívül.
2013. dec. 30. 11:29
 30/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a véleményeket. Még erősen gondolkozunk a dolgon és mérlegelünk.
2013. dec. 30. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!