Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szállást fizettétek a vendégeknek?
Az a helyzet, hogy eddig úgy gondoltuk, hogy fizetjük a szállást és másnapra a reggelit is a vendégeknek.
Viszont nem egy ismerősünk mondta, hogy hülyék vagyunk, ha fizetjük és hogy ne tegyük, mert egy lagzi így is nagyon drága. Ez az ismerős azt mondta, hogy Ő eddig csak olyan esküvőn volt, ahol nem fizette az ifjú pár a szállást és ezt már mástól is hallottam. Azt mondta, hogy így is lesz elég költségünk és hogy a szállást mindenki oldja meg magának.
Nem mondom, hogy igaza van, de talán van benne némi igazság, mivel az esküvő így is 1,6 millió körül fog megállni, ami tényleg rengeteg pénz. Egyébként Budapesttől kb 40 km-re lesz az esküvő.
Mit gondoltok erről?
amúgy én a kaját is drágállom, mi a végén fizettünk, nem volt korlátlan, a bort és a rövidet vittük, így kellett az étteremben 473.000ft-ot fizetnünk a 120 főre kaja+piára... a bor meg a pálesz házi volt, a többi rövidre 30.000et költöttünk, így sütikkel együtt nagyon max 550.000 volt mindennel együtt, 120 főre a lagzi éttermi része
22es voltam
25-nek
Akkor nem egy piás csapat jött össze nálatok!Mi csak 16 voltunk a végére csak 8-an de a piáért 43000Ft-ot fizettem.És nem drága helyen voltunk.
igaz 3 éve volt,de a vacsora nálunk is 10/fő volt korlátlan fogyásztással,50 fő volt,és ezen felül kb. 400.000az egyéb szolgáltatók(ruháktól a zenekarig).Szerintem is baromi sok az 1millió "körítés",pláne ha nem is tehetnétek meg...
Igaza van annak,aki azt írja,h 1,6 millióhoz a 200.000 "apró",én sem a vendégeken spórolnám meg ezt a pénzt..
Nekünk egyébként 250km-ről jött a rokonság,előre megkérdeztük,h szeretnének-e hazamenni vagy maradni..Mivel idősebb korosztály volt a hazamenetelt választották,buszt béreltünk nekik,aki hozta-vitte őket...Így mki ihatott,mulathatott és végül szépen hazafuvarozták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!