Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan szokás az esküvőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokás az esküvőn szállást biztosítani?

Figyelt kérdés
Hogy működik ez? Én kinézek egy helyet, és amikor átadom a meghívót, akkor felajánlom, hogy van egy ilyen szállás lehetőség az esküvő után? Illetve ezt a vendégnek kell fizetni, vagy nekem?
2015. febr. 27. 10:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%

Fix szabály nincs, de ha olyan rokon van, aki nagyon messziröl jön, akkor a lakodalom éjszakákát szokés fizetni neki, és természetesen nem akármilyen helyet, hanem normális középkategóriás szállást.

De ezt is célszerü elöre megbeszélni, mert nem biztos, hogy mindenki igénybevenné, aki messziröl jön, viszont ha több vendéget akarnál elszállásolni így, akkor azt az adott szállóban elöre le kell foglalni, ezt akkor is ki kell fizetni, ha valaki(k) nem veszi(k) igénybe azt.

2015. febr. 27. 10:45
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Minket is hívtak messzi lagziba és állta volna az ifjú pár a szállást. (De ottani ismerősnél húztuk meg magunkat inkább.) A másik lehetőség meg egy kisbusz lett volna, lagzi után az hazafuvarozta azt, aki menni akart. Azt is az ifjú pár állta. Ezt a két lehetőséget ajánlották fel.
2015. febr. 27. 10:50
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
A pár szokta állni a szállás költségét.
2015. febr. 27. 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Mikor külföldre mentem, akkor intézte nekem a pár a szállást, de nem fizették. (Nem is vártam el amúgy.)
2015. febr. 27. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Mi fizettük a vendégeknek a szállást.
2015. febr. 27. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Szüleim két különböző városból származnak, és egy harmadikban tartották az esküvőt anno. Kibérelték az egész panziót és kifizették előre.

Szerintem neked kell fizetni, viszont ha én lennék a vendéged, valószínűleg felajánlanám, hogy kifizetem a sajátom.

2015. febr. 27. 11:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Felénk nem szokás, mindenki meg tudja oldani, vagy nem iszik 1 fő, vagy hívnak magukért valakit, vagy rokonnál alszanak. Mondjuk közelben vannak a lagzik, szóval bőven megoldható.
2015. febr. 27. 14:40
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Mi fogjuk fizetni a szállás költségét. Kis esküvőnk lesz, így csak az én családtagjaimnak (a párom szülővárosában élünk) és egy-két közeli barátnak van szüksége szállásra. Nem is engednénk, hogy kifizessék maguknak.
2015. febr. 27. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Felénk is a pár fizeti., Nem is várható eé a vendégektől, hogy hozzanak ajándékot, és még fizessék is a szállásukat. Hacsak nem nagyon gazdagok a vendégek.
2015. febr. 27. 15:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kinéztek egy helyet (és megbeszélitek velük, hogy X ideig tartsanak fent nektek valamennyi szobát), a vendégeknek jelzitek, hogy van ilyen lehetőség, döntsenek X időig, különben elvész a lehetőség.

De nem kötelező nekik ott aludni, intézhetnek maguknak máshol is helyet, ha amit ti kinéztek nem tetszik.

A saját esküvőmön nem emlékszem már hogy volt, de amikor mi voltunk vendégek egy lagziban, akkor magunknak intéztük/fizettük a szobát.

2015. febr. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!