Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokás az esküvőn szállást biztosítani?
Figyelt kérdés
Hogy működik ez? Én kinézek egy helyet, és amikor átadom a meghívót, akkor felajánlom, hogy van egy ilyen szállás lehetőség az esküvő után? Illetve ezt a vendégnek kell fizetni, vagy nekem?2015. febr. 27. 10:41
11/15 anonim válasza:
Én még csak egyszer voltam hoteles lagziban, és a szobát mi fizettük magunknak. Minden mást a pár állt, reggelit, ebédet, vacsorát. Az összes többi lagzi, ahol voltam, az "oldd meg magad / aludj rokonnál" lagzi volt. Még csak itt az interneten olvastam olyat, hogy a szállásokat is a párnak "kell" fizetnie...
12/15 anonim válasza:
Én voltam már mindkét fajta lagziban. Volt, hogy a pár fizette a szállást - kibéreltek 2-3 nagyobb vendégházat, ott lehetett aludni, vagy egy kollégiumban egy szintet 10-15 szobával, ahol szintén el lehetett tölteni az éjszakát.
De kaptam már olyan meghívót is, ahol felsorolták a lagzi helyszínéhez közel található panziókat, moteleket és magadnak kellett intézni a szobát.
Nem találom furcsának egyik megoldást sem, bár elismerem: ha a szállást, utazást is fizetnem kell, akkor ajándékba nem feltétlenül tudok olyan összeget adni, amilyet szeretnék. Ez ezzel jár.
13/15 anonim válasza:
Mi fizettük a szàllàst az összes vendégünknek.
14/15 anonim válasza:
Nekünk Korfun volt az esküvőnk. A férjemnek a családja ott él így csak az én családomat kellett utaztatni (Anya,Apa,Tesóm,tesó párja). A szállást megoldottuk az anyósoméknál nekünk csak az utazást kellett fizetni. De ha nem fértek volna el az anyósoméknál akkor a szállást mi fizettük volna. Azért nem várnám el tőlük, hogy ők fizessék.
15/15 anonim válasza:
Nálunk természetes volt,hogy mi fizetjük a szállást a vendégeknek. Jól írta valaki, költ ránk eleget a vendég. Hoz ajándékot, sok esetben ruhát kell vennie az alkalomra, el kell jutnia stb. Ilyen esetben szerintem min. hogy a szállásért nem kell fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!