Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósomék nem jönnek az esküvőnkre! Mit tegyek?
Sokminden fura ebben, de a legkreténebb dolognak - az esküvővel kapcsolatban - azt tartom, hogy ha az anyós/após nem jön el, akkro minek írnak össze részükről 90 főt? Remélem, a Meghjívókat még nem küldtétek el. Nem gondoltak bele, hoyg a férjed rokonságából az elsődlegesek az örömszülők és mindenki más csak utánuk jön? Elég hülyén nézne ki a dolog. De szerintem ne Te akadj ki, hanem a férjed rendezze le a szüleit, mert ilyen nincs, hogy abból a családból jönnek 90-en, amelyikből nem jönnek az örömszülők! Jobb lenne tényleg egy szűk körű esküvőt, akire nem az a szülő írja össze, hogy ki jön, aki maga nem akar eljönni és az egészet nem akarja, hanem csak Ti hívtok meg, akit akartok (gondolom, a helyszínt/létszámot még lehet változtatni, nem?), vagy ne csinálják itt a balhét a fiuk esküvőjén. De ezen szerintem alapvetően nem Neked kell agyalni és kiakadni, hanem a leendő férjednek, neki kell saját rokonságát lerendezni úgy, ahogy az új feleségének is megfelelő, mert Te vagy az új családja már. Az jó dolog, hoyg elfogadja a gyereked (remélhetőleg a gyereked is őt, ha már saját apjával nem nagyon volt kapcsolata amúgy sem), de rendezze le a családját is. Még ha nem is könnyű, ez bizony hozzátartozik egy leendő férj feladatai közé.
Remélem, azért sikerül olyan megoldást találni, amivel mégis szép lesz ez a Nagy Nap!
Az esküvő két ember közös döntése, és alapvetően nem arról szól, hogy hány száz ember legyen jelen, és milyen hintóban, limóban vonuljon a menyasszony.
Ha össze szeretnétek házasodni, akkor ahhoz nincs szükség anyósod engedélyére. Sőt, ezek után én a szervezésbe se nagyon vonnám be, mert úgy tűnik, csak akadályozna.
Beszéljétek meg a pároddal mit szeretnétek, mi fér bele anyagilag, és ennek fényében szervezzétek meg az esküvőt.
Hívjátok meg azokat az embereket, akiket szerettek, és akik tényleg örülnek a házasságotoknak, a többiekkel meg nem kell foglalkozni. Ne anyós írja össze, hogy kik ők, hanem ti.
Nekik csak a meghívót adnám át, és aztán majd eldöntik, hogy eljönnek-e, vagy inkább játsszák a sértődöttet.
A párodat viszont sajnálom, rossz érzés lehet neki.
Ebből a katyvaszból egy szót nem értettem.
Par nsp milva hazaengedtek aput. El is jott sz anyja. - mi van?! Kinek az anyja? Az apádé?
Az apját az! - kinek az apját?
Tanulj már meg tagolni, meg értelmesen fogalmazni! Amúgy a kérdésed címe alapján nem kell semmit tegyél, ha nekik jó a durca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!