Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet lenne meghívni a teljes munkahelyi részleget az esküvőnkre?
Vőlegényemmel közös a munkahelyünk, ott is ismerkedtünk meg. Most összeházasodunk, és arra gondoltunk, mivel nagyon családias (maffia-szerű:D) az egész részleg, meghívnánk mindenkit egy kör-munkahelyi-emailben az esküvőnkre.
Lagzink nem lesz, de az ebédre nem hívnánk őket, hanem csak a családot+néhány jó barátot, és este pedig csapnánk egy bulit (beülnénk mondjuk az Instantba, mert ott randiztunk először), ahova szintén jönnének a kollégák, akinek van kedve és velünk szeretne ünnepelni.
Szerintetek ez milyen ötlet?
Hát nem tudom, nekem furán hangzik. Akkor inkább legyen a szertartásra nyilván meghívva mindenki, aztán egy vacsi, és utána már nem kell külön menni szerintem vagy nekem fura lenne, hogy csak a bulira mennének. Jól értem? Csak mert akkor már nem az esküvőre mennek, hanem csak egy "after party"-ra. Nem tudom hány emberről van szó, de nekem fura ötlet.
A másik ez a köremail. Valahogy máshogy oldanám meg ezt is.
Kollégákat a szertartásra szoktak hívni, a lagziba csak azt, akivel amúgy is nagyon jóban van a házasuló. Ez a meghívás lehet szóban, vagy egy meghívót ki lehet tenni a hirdető táblára. Én még nem hallottam olyant, hogy esküvői ebéd után buli, és ráadásul másokkal, mint az ebédvendégek.
De Ti tudjátok, az a Ti napotok, gratulálok, és kívánom, hogy jól sikerüljön, akármit terveztek is.
Szerintem teljesen jó ötlet megírjátok a meghívóba, hogy szeretettel látjátok őket az esküvői szertartáson, aztán este 9kor találkozó XY helyen és nyakatokba veszitek a várost. Teljesen jó így.
Aki meg azt írja, hogy az ebédvendégeket vinné bulizni.... háááát én nem tudnám elképzelni sem a nagymamámat, se a párom és a saját szüleimet egy discoban, vagy más hasonló jellegű helyen ahol főként fiatalok vannak. Elég hülyén hangozna, hogy na mama akkor éjjel partyzunk egy jót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!