Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a zenekarnak milyen vacsorát és hogy illik?
Figyelt kérdés
Nem akarok "olcsójánoskodni", de egy 5 fős zenekar amúgy sem olcsó ára további 60E Ft -al nő a vacsorájuk miatt. Én azt elfogadom hogy mindenhol így szokás ezért fizetjük természetesen, de olyat nem lehet h pl az étteremmel egyeztetve összerakatok nekik külön vacsorát? 3-4Ft / fő áron már fullos vacsorát ad az étterem, és megúsznám 15 ezerből ami amúgy 60 lenne. Mit gondoltok erről? Légyszi csak finoman. :)2015. jan. 14. 00:30
41/42 mellanka válasza:
Én mint énekesnő szólok hozzád, bár nyilván túl vagy már a lagzin. Mi sem mindig azt ettük, amit a násznép, és nem is gáz ez szerintem. Volt olyan is, hogy elfelejtették, hogy jön oda a zenekar, és enni akar.. (milyen jogon ugye) ez már azért f...ság.. Rendeltünk pizzát :) Mellesleg a szerződésben benne van hogy egyszeri meleg étel, hiszen utazunk délután akár egy órakkor, és ott vagyunk hajnal hatig is ha kell. Na az lett belőle, hogy odajöttek az emberek, hogy mi miért pizzát eszünk, és egyáltalán hogy gondoljuk ezt..az örömapa ugy felcseszte magát, hogy hirtelen tele lett az asztal mindenféle sülttel. A lényeg az, hogy nem kell ugyanazt kifizetni, de a zenélés is egy fárasztó fizikai munka. Hiszen állunk egész végig, vagy ha ülünk akkor is elfáradunk a folyamatos koncentrálásban. Gondolj csak a dobosra. A lagzis dobosok nem "fellépnek" háromnegyed órára, hanem órákig ütik. Az énekeseknek kell valami a hasba, mert különben nem jön a hang éhesen (telezabálva sem :)) Ha mást nem is de vizet is biztositani kell. Ránk nem az vonatkozik mint a többi szolgáltatóra, hogyha megéhezünk akkor eszünk! Mi csak az adott szünet alatt tudunk enni. Nem szaladgálhatunk ki pogácsáért..de a közel több száz lagziban csak ez az egy eset volt..Én egyébként azt mondanám visszatérve a spórólásra, hogy a zenekarnak legalább tudod az árát, és ha meghallgatod őket tudod mit kapsz ennyi pénzért. Az engem külön sértett is, hogy egy asztaldisz többe kerül az ifjú párnak, mint az én egész estés éneklésem Whitney Houston-tól a csillagos egekig.. a hangulatot a zenekar adja meg, nem az asztaldísz, sem a szalvéta. Voltam olyan lagziban, ahol ha akartam volna se tudtam volna táncolni..Mondtam nekik, hogy had énekeljem el az Isztambult, hogy valami ritmusosabb szám legyen már..vagy pár Neoton slágert, mert azokat mindenki szereti.. de NEM TUDTÁK mi az a női hangem, sőt a számokat sem ismerték :) Szóval körül kell nézni nagyon!
42/42 anonim válasza:
Huh, elolvastam minden hozzászólást, minden oldal jogos, de tény, hogy akinek nem vastag a pénztárca, ott mindent át kell gondolni. Nekünk idén lesz az esküvőnk, Debrecenben, étteremben és úgy, hogy tavaly foglalóztunk, így 15e/fő kaja pia. Csak egy kis számolgatás, 75 fő az egész család barát az 1.125.000 csak a kaja+pia a családnak , erre jönnek a "kötelező" szolgáltatók Fotós 1fő (120e), Videós 2fő (140e), Vőfély 1 fő (110e), Zenekar 5fő (300e) és azért 9 főre a plusz 135e a kaja, máris 2 milliónál járunk és még nincs benne se menyaruha,se menyecske ruha,öltöny,cipők,virágos,fodrász,sminkes,gyűrűk,meghívók stb.. stb.. :D És nem beszélünk rongyrázásról,ami a luxus az a korlátlan pia (mert dolgoztunk vendéglátásban...), semmi más extra, alap menüsorral... Szóval persze, hogy szeretne az ember fogni itt ott egy kicsit. Nekünk nem jelezte az étterem, hogy lenne lehetőség valami kedvezményre, de utána fogok kérdezni, az biztos hogy moslékot nem engednék kivinni nekik, mert az ő munkájuk marad meg egy életre nekünk, de abba bele sem gondoltam, hogy nem fognak lakomát vágni munka közben és az alkohol fogyasztást is mindenki jelezte, hogy nem, szóval ott lehet kérni alkahol mentes csomagot. Na mindegy is, az biztos aki esküvőre készül, és megszab egy keretet bőven szorozza meg 1,5 %-al , mi másfél milliót terveztünk, ehhez képest 2,7 körül állunk meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!