Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire illik meghívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik meghívni a leánybúcsúra a menyasszony testvéreit, ha jóval idősebbek, mint az ara?

Figyelt kérdés
kb. 14-16 évvel, családosok stb.
2015. jan. 8. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
És?? A testvérei!!
2015. jan. 8. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
És? :)
2015. jan. 8. 21:42
 3/13 A kérdező kommentje:
szóval akkor "kötelező"?!
2015. jan. 8. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Illene.. Legfeljebb nem mennek el, ha nem akarnak.
2015. jan. 8. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is hívjátok meg őket. :)
2015. jan. 8. 21:50
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Azért kötelezőnek nem kötelező. Az is számít azért valamit, hogy milyen a viszony.
2015. jan. 8. 21:51
 7/13 A kérdező kommentje:
jó a viszony, csak mivel azért elég nagy a különbség, nem tudom, hogy a ők hogy éreznék magukat, és a menya hogy érezné magát.
2015. jan. 8. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, rosszabbul érezné magát, ha nem lennének meghívva. Én örülnék neki, ha az idősebb nővéreimre is gondolna az aki szervezi. Lehet,hogy elmennek majd, maradnak valameddig, aztán lelépnek. De szerintem elmennének ők is szívük szerint. Inkább, mint hogy később feszültség legyen közöttük.
2015. jan. 8. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez esetben a kor nem szamit. Ha tegyuk fel neked lennenek kb. annyival idosebb testveried, mint a menyasszonynak, jol esne neked is ha meglennenek hivva.
2015. jan. 9. 02:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudom, hogy mit terveztek legénybúcsún, de neked, mint hamarosan-férjnek sem megengedett olyan dolgokban részt venned, ami már számukra is tiltott gyümölcs.. Ami fennmarad a rostán, az pedig egy 15 évvel idősebbet is elszórakoztat, ők is tudnak inni, lazulni.
2015. jan. 9. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!