Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn a zenekarnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn a zenekarnak milyen vacsorát és hogy illik?

Figyelt kérdés
Nem akarok "olcsójánoskodni", de egy 5 fős zenekar amúgy sem olcsó ára további 60E Ft -al nő a vacsorájuk miatt. Én azt elfogadom hogy mindenhol így szokás ezért fizetjük természetesen, de olyat nem lehet h pl az étteremmel egyeztetve összerakatok nekik külön vacsorát? 3-4Ft / fő áron már fullos vacsorát ad az étterem, és megúsznám 15 ezerből ami amúgy 60 lenne. Mit gondoltok erről? Légyszi csak finoman. :)

2015. jan. 14. 00:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
jah, azt elfelejtettem írni, hogy ismerősömék voltak ott most ősszel, náluk amblokk minden kaja-pia ott volt (mi ugye vittük a bort és a rövidet), ők így fizettek 6400ft körül/fő.
2015. jan. 18. 17:05
 32/42 anonim ***** válasza:

bocsánat, kicsit félreérthető, ez a terem a rendezvényterem:

[link]

2015. jan. 18. 17:07
 33/42 anonim ***** válasza:
27%

Azt próbáld megérteni, hogy teljesen más költségei vannak A helyszínnek B városban mint C helyszínnek D városban és egészen más a bekerülési költség is, amiből létre lehet hozni egy ilyen helyet, amiből alapanyagot lehet vásárolni, amiből megfizeted az alkalmazottakat, más a rezsi, a bérleti díj (ha van), más ha olcsóbb eszközökkel készíti el a menüt (ami viszont valószínűleg több munkát jelent) és még lehetne sorolni. Még akkor is nagy különbségek lehetnek, ha a város ugyanaz. Egyáltalán nem biztos, hogy a drágább nagyobb haszonkulccsal dolgozik és az is elképzelhető, hogy sokkal több munkája van benne és vagy jobb alapanyagokat használ. Az pedig, hogy ha bekérsz harminc árajánlatot harminc különböző helyszíntől megyén belül, ez akkor is jóval az átlagár alatt lesz, inkább azt vetíti előre, hogy ez a gyanúsan olcsó, nem pedig azt, hogy a többiek a drágák.

Az ami többe kerül, nem válik automatikusan lehúzássá. Öltönyt is vásárolhatsz tizen-huszonezer forintért is meg három-négyszázezerért is. A három négyszázezres nem lehúzás, csak egészen más minőség, adott esetben más kiszolgálással, más anyagokból, más szabással, olyan tervezőtől aki nem csak megpróbált lemásolni egy menő tervezőt stb... autóban, órában, mobiltelefonban is megvan ugyanez. Megjegyzem irreálisan olcsó volt, amibe nektek került, nem tudom, hogyan tudják magukat fenntartani ilyen árakkal. Ha a saját példámból indulok ki, nekem pl. a megyeszékhelyről 40km-t kellene utaznom és utaztatnom a vendégeimet ami ugye oda-vissza 80. Taxival ez úgy húszezer forintba kerül családonként és kisbusszal sem hiszem, hogy olcsóbb. Ezért jóval olcsóbb nekem helyben tartani tízezer forint/fő áron olyan szolgáltatókkal akiket ismerek mert rendszeresen dolgozunk együtt és akiknek a szakértelmében megbízom.

2015. jan. 18. 18:24
 34/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek.
2015. jan. 18. 18:48
 35/42 anonim válasza:
0%
Igen! Hidd el, jól teszed, ha nem dobsz ki 60.000 forintot, csakmert a zenekar szuper kaját akar enni. Szerintem ezt ők is megértik. De kapjanak valami finom ételt, italt, hogy jobb kedvvel játszanak! ;) Mechi
2015. febr. 2. 07:06
 36/42 A kérdező kommentje:
A kérdésemet illetően épp csak elkezdtem alkudozni az étterem tulajdonosával, és a menü esetleges variációt kezdtük latolgatni, amikor is inkább felajánlotta hogy legyen a szolgáltatóknak is ugyanaz az ellátás 50% kedvezménnyel. Bele is mentem, mert így már kicsit azért korrektebb. Így nem kell variálni és nem lesz sértődés sem. Happy End.
2015. febr. 16. 19:27
 37/42 anonim ***** válasza:
Respect neki!;)
2015. febr. 16. 20:03
 38/42 anonim válasza:
62%

Üdv.

Én mint szolgáltató (zenész) írok...

Nekünk teljesen megfelel egy szolgáltatói menü! Soha nem vártuk/várjuk el hogy ugyanazt kapjuk mint a vendégek, sőt szerintem szerencsésebb egy szolgáltatói menü egy esküvő esetében, hiszen ha leülnénk és végig ennénk azt a menüt amit a vendégek kapnak, az időben picit sok, hiszen egy esküvői vacsora 1-1,5 órát elhúzódik. Na most ha ezalatt a zenekar is ott ül az asztalnál az kicsit fura, hiszen nem ezért fizetnek minket, hogy üljünk.

Ha leülünk, megesszük az előételt gyorsan, majd zenélünk picit, aztán újra leülünk a leveshez, majd megint zenélünk....stb az megint csak értelmetlen.

Legjobb ha kapunk egy húsostálat és ennyi. Leülünk,kb akkor amikor leszedik már a levest és hozzák a következő fogást a vendégeknek... 10-15 perc alatt végzünk és folytatódik a zene. Abban a 10-15 percben pedig szól valami háttérzene cd-ről.

Szerintem ez így korrekt!

Ami picit fontosabb az az ital! Mármint az hogy ne kelljen 10 órát úgy végigzenélnünk, hogy senki nem kérdezi meg hogy nem kérnétek esetleg valamit inni.

Nálunk ez azért fontos mert 10 órát szünet nélkül végigzenélünk (kivéve a 10-15 perces kajaszünetet).

Hozzáteszem mi csak mentes vizet iszunk. Az költségben talán nem annyira megterhelő.

De ezt én szerződéskötéskor el is mondom mindenkinek.

2015. febr. 27. 10:19
 39/42 A kérdező kommentje:
Korrekt válasz, köszönöm az utolsónak.
2015. márc. 22. 11:31
 40/42 Kovács Kitti 77 válasza:

Kedves kérdező!

Az én esküvőmön a Taylorband zenekar volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az énekes hölgy olyan szinten elbűvölt minket, hogy én és a férjem is sírtunk. Nem is voltak drágák, tényleg mindenkinek szívből tudom őket ajánlani:

[link]

2015. jún. 23. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!