Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a zenekarnak milyen vacsorát és hogy illik?
Nem hatvan, hanem a zenekaron kívül a vőfélyt, sofőrt (nekünk kellett a szállás miatt és nem akartuk, hogy sokan ne igyanak, úgyhogy volt egy busz) fotóst és a videós is meg kell etesd, itasd, szóval több lesz, már ha persze ezek vannak és nem egy ismerős kattintgat (ami szerintem rossz ötlet, mert voltam olyen esküvőn, ahol majdnem csak borzalmas, homályos, stb. képek készültek), stb.
Nálunk összesen volt a kaja-pia (desszert és tömény nélkül) 12 és a személyzetre eleve csak a felét (5500-öt) számolták, szóval ebben a pontban nem is kellett alkudni. Igaz nem étteremben volt, viszont top szakácsok főzték a nagyon színvonalas kaját (Pest környéke). Én megpróbálnék alkudni. Amúgy ha rendesen kapnak enni, akkor valószínűleg nem lesz probléma, de ha kétesélyes, akkor én arra törekednék, hogy ne bosszantsam fel azokat, akik a hangulatért felelősek.
Mindenképp kérdezz rá az étteremnél. A násznép folyamatosan csipeget, a szolgáltatók meg leülnek, eszen, folytatják a munkájukat, nem mennek fél rántotthússal a mikrofonhoz :) Szóval ők alapból kevesebbet esznek.
Kérdezz rá az étteremben, hogy hol lesz megterítve nekik (ez is fontos, hogy egy teremben legyetek - külön asztal lehet nekik, ezt tőlünk kérték is).
Baranya megyei vagyok, kérdezte valaki
Kérdező, a sz.rrágás kifejezés kicsit túlzás volt talán és nem rád értettem a menzalevest és rántott húst, hanem azt írtam, hogy velem volt már ilyen nem egyszer, miközben többmilliós esküvőkről beszélünk.
Amúgy meg örülök, hogy neked csak olyan vélemény hasznos, ami a tiéddel egybecseng, esetleg vedd fel és játszd vissza végtelenítve, nem is kell itt kérdést feltenni.
Nem vagyok ellenséges, csak jeleztem, hogy abban a körben, ahova Te jársz, biztosan nem így van. De leírom konkrétan, utána is nézhetsz, vagy ha van környékbeli menyasszony, hátha jól jön neki: Szigetvár, Flórián rendezvényterem
Menü:
vendégváró sajtospogi
Marha raguleves jó sok zöldséggel (ilyen finom levest még sosem ettem étteremben)
Husistál: cigánypecsenye, rántott szelet, rántott comb, sült-töltött comb, fasírt, rántott sajt, rántott gomba
Köret: kukoricás rizs, hasábburi, petrezselymes krumpli
Saláták: vegyessali, volt benne ecetespaprika, savanyúubi, káposztasali, csalamádé
Éjfél: töltött káposzta
maradék husik majonézes salival és kenyérrel
Alkoholmentes: Szódavíz kis félliteres nagyon aranyos szódásszifonban, mentes víz, fanta, kóla, rostos barack
Alkoholok: csapolt sör, pezsgő. A bor és a rövidek házi, dugódíj és minden egyéb nélkül bevihettük, felszolgálták, hűtötték, amit kell.
Sütemények ugyan így
2012ben, nem 20 évvel ezelőtt. Ja, és még a díszítés is benne volt az árban, csak nekünk kellett feltenni.
473e ft volt a végösszeg, 500,000-t adtunk, plusz hagytunk ott pálinkát és tortát, sütit a személyzetnek, mert tényleg maximálisan meg voltunk elégedve. 110főre kértük az adagot, 120ra a terítéket, mert sok volt a gyerek.
Biztosítottak helyet az átöltözéshez is, saját parkoló is van...
16 -os, legközelebb akár egyből tudtára adhatod valakinek ha egy egyértelmű sértegetést nem neki céloztál.:)
Egyébként semmi gond nincs ebből, számítottam rá hogy lesz a válaszolók között szolgáltató is, és nekik nem igen lesz tetszős ez a kérdés. :)
Egyrészről kíváncsi volnék hogy szerveztél-e már saját magadnak esküvőt, ha nem akkor minden további kérdésem felesleges... ha szerveztél akkor benéztem volna az agyad hátsó bugyrába, hogy miken és mennyit próbáltál meg spórolni, amikor a tervezett 1,5 milla már az esküvő előtt 6 hónappal átlépi a 2 millát. :)
Mégegyszer hogy tiszta legyen: tiszteletben tartom a szolgáltatók munkáját, eszem ágában sincs megalázni őket valami selejtes menüvel, sőt elképzelésem szerintem egy kb 4000 Ft vacsora menüvel ők talán még jobb kaját kapnak mint a násznép szokásos sültes tálja. Mindezt azért, mert részükre teljesen indokolatlannak tartom a 10-12 ezer forintos menüt, mivel nem fogyasztanak egész este, nincsenek ott a vendégvárásnál, nincsenek körbeugrálva pincérek által, stb stb...
A helyszín fel fogja neked ajánlani a "szolgáltatói menüt ami mondjuk 10e helyett csak 8, azaz 5 főn spórolsz 1 embernyit, cserébe a zenekar moslékot kap (az esetek nagy százalékában a vendégektől visszavitt kaját szervírozzák, vagy agyonfőzött rizses húst) Ezt követően tippelhetsz a zenekar mennyire lesz lelkes...
A helyedben én elgondolkodnék rajta, hogy a zenekar emberei vendégek-e vagy alárendelt viszonyba vagy velük... Ők is pont így fognak hozzád állni... de nem csak ők, a többi szolgáltató is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!