Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyit szántatok/szánnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit szántatok/szánnátok esküvői tortára?

Figyelt kérdés

Csak nézegetem itt a honlapok ajánlatait, elég sokféle van, gondolom, nem csak a név jár a magasabb árral, de a jobb minőség is, viszont nem tudom, mennyi az, ami még reális :) Nem szeretném mondjuk 20ezerből megúszni, hogy csak valami íztelen katyvasz legyen, de valami horror összeget se szeretnék egy normálisan kinéző, finom tortáért fizetni. Ti mennyit fizettetek vagy fizetnétek egy tortáért? 60-80 ezer az irreálisan magas (kb 120 szeletnyiért) vagy átlagos, vagy akár többet is?

Előre is köszönöm :)

2015. jan. 11. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Azért, hogy ne csak offoljak, és mivel írtad, hogy keresés terén nem vagy ügyes neten, ezért mutatok egy példát:

[link] , ez egy jól menő cuki, google első helyen dobja, 120 szeletre kapásból kb. 90eFtra jönne ki, igaz ebben benne van minden. Én most nem nézegettem neked végig, és minden kulcsszóval a dolgokat, de érdemes nem az első oldalakra honlapok terén ránézned, ha olcsóbbat akarsz, mivel a kisebb cukiknak fel kell vhogy venniük a versenyt seo terén is - ez googléra vonatkozik -, akik hátrébb esnek azoktól elvileg várható, hogy találsz olcsóbbakat is. Illetve a kulcsszavakat is érdemes variálnod. Mi a lányomnak két éve tartottuk az esküvőjét, nekünk 60 főre kb. fél millára jött ki, abból a tora szerintem is húzós, olyan 60-70eFt körüli volt, de mi vidékiek vagyunk az volt igazából az egyedüli amibe nem tudtunk túl sokat variálni ár terén.

2015. jan. 11. 21:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki pontozza le itt a válaszolókat, én mindenkinek zöld kezet adok, függetlenül attól, mennyit fizettetek, mert hasznosnak találom a válaszaitokat.
2015. jan. 11. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 220 volt szeletje, de ez csak egy dolog, a díszítés külön van. A torta alá valami csipkét tettek (nem drágát) tetejére ment a nászpár, marcipán virágok.. Marcipán bevonatot nem is kértünk. Mi ott csináltattuk, ahol mindig sütizünk, de azért néztem egyet a végösszegen (együtt választottuk ki milyen marcipán virágból hány legyen, nem vertek át) nekem eszembe se jutottak ezek a dolgok pedig a komplett árnak jó részét kitették! Én az utolsó percig csak azzal számoltam, hogy mennyi egy szelet abból, amit választottunk aztán csak néztem, hogy ja tényleg..

Úgyhogy 120 szelet finom, normális hozzávalókból készült tortáért kompletten (díszítés esetleg marcipán bevonat) íztől függően a 60 ezer még reális vagy akár kevés is lehet! Vannak torták, amiknek alapból 450-500 forint szeletje és akkor még nincs rajta díszítés.

2015. jan. 11. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
30 fore rendeltunk 4 Szamos tortat a kedvenceinkbol. Igaz, nem volt rajtuk eskuvoi diszites, csak egy naszpart tettunk az egyik tetejere, igy 30 000 ft korulire jott ki, es nagyon finom volt.
2015. jan. 11. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

Minitortank volt citrom izu disz nelkul sajat kismadar volt rajta

Csodaszep vintage feher tobb emeletes disz tortataron 100db extra minosegu tobb izu feher mignon volt aminek darabja rohejes aru volt.

Cukraszda vallalta a dupla mignon bevonatot

Mutatos olcso megoldas.

Igaz az alvany draga volt de utana eladtuk a cukraszda vette meg.

2015. jan. 11. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Marcipán nélkül is lehet tortát rendelni. A miénk fehér és barna csoki kombinációjával volt, így a 60 szeletes torta 47ezerbe került. Marcipánnal 60 felett lett volna.
2015. jan. 12. 09:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta, akitől a helyet béreltük, hogy kb. 60e egy 80szeletes torta profi cukrászoktól rendelve. (Budapest környéke). Még nincs tortánk, csak termünk, szóval nem tudom, hogy ebbe mi fér bele. Állítólag 80 szelet elég 100 főre, mivel nem lesz addigra már sokaknak étvágya.
2015. jan. 12. 10:03
 18/19 anonim ***** válasza:
300-700 Ft között bőven reális egy esküvői torta. :)
2015. jan. 12. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
18 vagyok: Mármint szeletenként. :D
2015. jan. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!