Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit szánnátok az álom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szánnátok az álom esküvői fehérneműre?

Figyelt kérdés

Anyagban,színben,kinézetben olyan amilyet szerettem volna.

[link]

2012. ápr. 12. 08:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van olcsóbban is. Írtam privit.
2012. ápr. 12. 09:03
 2/13 anonim ***** válasza:
29%

[link]

valami ilyesmit majd,de vannak ilyenjeim

amit te mutatsz,az ennyiért nagyon drága és nincs is benne semmi különleges

2012. ápr. 12. 09:33
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Vettem egy tangát, meg egy combfixet. Olcsó volt. Nem kell túlzásokba esni, mert utólag rá fogsz jönni, hogy óriási pénzkidobás volt feleslegesen!
2012. ápr. 12. 09:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hozzávetőleg 20ezer Ft-ot szánok majd az álom esküvői fehérneműre, és kizárólag Triumph vagy Intimissimi jöhet szóba. Nem lenne kuriózum, mivel a mindennapi életben is csak ezt a két márkát használom, ezekben bízom meg, kiváló a minőségük és nem mellesleg gyönyörűek.

Az online rendelésekkel pedig az a problémám, hogy oké a kép, de nem tudom megfogni. Az anyagát tapintanom kell, hogy megfelelőnek érezzem a terméket. Egyébként szép, amit kinéztél, nekem mondjuk más az ízlésem, de kétségtelenül szép :)

2012. ápr. 12. 09:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Semennyit, a buli után úgyis túl hullák leszünk ahhoz, hogy azt értékeljük :D melltartóm nem lesz, mert pántnélküli lesz a ruhám, a nyári melegben pedig egy sima kényelmes bugyi jöhet szóba :D
2012. ápr. 12. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ÉN sem szántam rá túl sokat, pánt nélküli melltartó, szilikoncsíkos, 3000Ft, sima francia csipkés fehér bugyi 600Ft, combfix, fehér szilikoncsíkos 1200Ft :) Esetleg még veszek egy harisnyatartót, amit, 750Ftért láttam!Összesen ez 5000Ft lesz!Illetve, már csak a harisnyatartó hiányzik :)
2012. ápr. 12. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
én többet, mint amit belinkeltél, a linkeltre nem szánnék. Basszus ez olyan, mint amiket a 110 kilós nagyanyám vesz a turiban..
2012. ápr. 12. 15:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Pont 110 kiló vagyok,köszi utolsó!:)

És nekem nincs akkora szerencsém,mint a legtöbb csajnak,nekem komoly tételbe kerül általában a hétköznapi fehérnemű is. Nem sok gyártó készít 90G kosaras melltartót.

2012. ápr. 12. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
7-es. Felina mint nagyanyáink turiban vásárolt fehérneműje.... Haha ne röhögtess már! Nem ismered akkor a minőséget!
2012. ápr. 13. 09:07
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Haha, jártál már turkálóban? Az angol nők akkorák mint egy tehén, de öltözködni imádnak és nagyon jó minőségű fehérneműk vannak ott.
2012. ápr. 13. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!