Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szánnátok az álom esküvői fehérneműre?
Figyelt kérdés
Anyagban,színben,kinézetben olyan amilyet szerettem volna.
amit te mutatsz,az ennyiért nagyon drága és nincs is benne semmi különleges
2012. ápr. 12. 09:33
3/13 anonim válasza:
Vettem egy tangát, meg egy combfixet. Olcsó volt. Nem kell túlzásokba esni, mert utólag rá fogsz jönni, hogy óriási pénzkidobás volt feleslegesen!
2012. ápr. 12. 09:37
4/13 anonim válasza:
Én hozzávetőleg 20ezer Ft-ot szánok majd az álom esküvői fehérneműre, és kizárólag Triumph vagy Intimissimi jöhet szóba. Nem lenne kuriózum, mivel a mindennapi életben is csak ezt a két márkát használom, ezekben bízom meg, kiváló a minőségük és nem mellesleg gyönyörűek.
Az online rendelésekkel pedig az a problémám, hogy oké a kép, de nem tudom megfogni. Az anyagát tapintanom kell, hogy megfelelőnek érezzem a terméket. Egyébként szép, amit kinéztél, nekem mondjuk más az ízlésem, de kétségtelenül szép :)
2012. ápr. 12. 09:52
5/13 anonim válasza:
Semennyit, a buli után úgyis túl hullák leszünk ahhoz, hogy azt értékeljük :D melltartóm nem lesz, mert pántnélküli lesz a ruhám, a nyári melegben pedig egy sima kényelmes bugyi jöhet szóba :D
2012. ápr. 12. 11:03
6/13 anonim válasza:
ÉN sem szántam rá túl sokat, pánt nélküli melltartó, szilikoncsíkos, 3000Ft, sima francia csipkés fehér bugyi 600Ft, combfix, fehér szilikoncsíkos 1200Ft :) Esetleg még veszek egy harisnyatartót, amit, 750Ftért láttam!Összesen ez 5000Ft lesz!Illetve, már csak a harisnyatartó hiányzik :)
2012. ápr. 12. 11:18
7/13 anonim válasza:
én többet, mint amit belinkeltél, a linkeltre nem szánnék. Basszus ez olyan, mint amiket a 110 kilós nagyanyám vesz a turiban..
2012. ápr. 12. 15:41
8/13 A kérdező kommentje:
Pont 110 kiló vagyok,köszi utolsó!:)
És nekem nincs akkora szerencsém,mint a legtöbb csajnak,nekem komoly tételbe kerül általában a hétköznapi fehérnemű is. Nem sok gyártó készít 90G kosaras melltartót.
2012. ápr. 12. 19:07
9/13 anonim válasza:
7-es. Felina mint nagyanyáink turiban vásárolt fehérneműje.... Haha ne röhögtess már! Nem ismered akkor a minőséget!
2012. ápr. 13. 09:07
10/13 anonim válasza:
Haha, jártál már turkálóban? Az angol nők akkorák mint egy tehén, de öltözködni imádnak és nagyon jó minőségű fehérneműk vannak ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!