Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori álom a házasság de a párom nem akarja Miért lehet ez? Bővebben lent.
szerintem mondd el neki,hogy neked se a papír számít,de régi álmod az esküvő. Ha neki nem számít a papír,akkor mind1,h van -e vagy nincs,tehát ha neki mind1, kedvedért belemehetne.
Másrészt viszont már az elején ezt tisztáztátok és te így is vállaltad a kapcsolatot...
Nekem is azt monda, hoyg neki a papír nem számít, de aztán még is számít, mert nekem számít.
Azon kívül én mondtam neki, hogy igen is számít, mert együtt lakni sokkal simábban együtt lehet lakni a pároddal, de az, hogy össze is házasodtok annál igenis komolyabb lépés és kifejezik, hogy Igen, Ő az, Ő mindegyiknél többet jelent.
szerintem sokkal szebb dolog az, hogy megbecsül, és szeret titeket mintsem, hogy aláírjon egy papírt. megértem, nekem is vannak gyerekkori álmaim, de ezen ne csússzon el egy ilyen jó kapcsolat.
nagyon sok házasságban élő nő inkább élne egy normális, szép kapcsolatban papír nélkül, minthogy egy olyan férfivel, aki nem becsüli, és nem szereti.
ezen kérlek gondolkozz el. néha fel kell adni az álmainkat. boldog vagy vele? szereted? ha igen, akkor inkább maradjatok együtt, mintsem az örökös unszolással elkergesd magad mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!