Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit szántatok a zenekarra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szántatok a zenekarra?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy ami nem fapados szintis, és láttam hosszú videókat, vagy általában ha nem is nekem, de az ismerőseimnek személyes tapasztalta van róla és jó, onnan útiköltséggel együtt olyan horribilis összegeket kapok ajánlatnak, hogy nem is tudok szóhoz jutni.

Zsákbamacskát nem akarok választani, múlt hónapban voltam egy esküvőn, ahol mindenre költöttek, de a zenésznél úgy melléfogtak, hogy szinte semmi hangulat nem volt, pedig volt pár táncos lábú a vendégek közt és mind panaszkodott, hogy rossz a zene, sípolt a mikrofon sokat stb.

Nem mondom pénz az van, de mikor egy mindenki által ajánlott, akiknek én is voltam már bulijában és nagyon jó volt, 250-et mondott, akkor voltam úgy vele, hogy TE JÓ ISTEN! Kifizethetném, de úgy vagyok vele, hogy most komolyan? 250? 250?? Ráadásul nem egy 100-200-500 fős lakodalom lesz, nagyon maximum 70 fő, nem lenne nevetséges, hogy ennyi emberre leszervezzük a drága "krém" zenekart, mintha csak felvágnánk...

2012. júl. 19. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 60 egyedül a hapsi +30 ha egy nőci is jön vele, de ez baráti ár. Van aki egyedül is elkér 120at. A 250et én is túlzásnak érzem, és biztosan nem fizetném ki. Hova valósi vagy? Mi Pécs mellett, esetleg adok elérhetőséget a miénkhez, bár biztosan magasabb árat fog mondani (mi régről ismerjük, meg jó barátom nagybátyja)
2012. júl. 19. 21:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a környék egyik legjobb zenekara lesz,3 fő. És 150.000 Ft mindennel együtt!
2012. júl. 19. 21:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
a párom unokatesója és a haverja zenélnek, a mi lagzinkat ingyen fogják, nászajándékba, de ha jól tudom 100-120.000 között vállalják. a hangulat minden bulin fergeteg volt, ahol hallottam őket. nem bírom a srácot, de a zenélésükbe nem tudok belekötni :)
2012. júl. 19. 21:15
 4/16 A kérdező kommentje:
nőt nem szeretnék, nem tudom miért. Harmadik, egy nevet vagy honlapot dobnál privátban, utánuk néznék, mert az elég meggyőző, hogy nem bírod, de a bulijukra még sincs kifogásod. :)
2012. júl. 19. 21:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiában élnek, de ha még így is érdekel rájuk keresek neten.
2012. júl. 19. 22:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Á akkor ide lenne vagy 100 a benzinjük és akkor ugyanott vagyok... De azért köszi!
2012. júl. 19. 22:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A mi lagzink 4 éve volt, akkor fizettünk 110et vagy 130at, már nem emlékszem pontosan. Ők 3an voltak (pasik). Előtte mi is hallottuk őket, nagyon bejöttek. (Heves megye)
2012. júl. 19. 22:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még annyit: inkább tűnjetek "felvágósnak", bár nincs árcimke a zenekaron- minthogy ne legyen hangulat. LEginkább a zenekaron múlik az esküvő. szerintem.

Előző voltam

2012. júl. 19. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekün ők voltak a zenekarunk, rettenet jó hangulatot csinálnak, nekünk baráti áron jöttek le játszani, de alapból 90ezret kérnek, ketten vannak!A csaj nem a zenekar része, de ha kell ő is megy velük :)

[link]

2012. júl. 20. 07:50
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

hát..párom dj...ezer dj-ismerős...igy egyértelmű, hogy dj lesz az esküvön...nálunk valszeg ingyen...unokatesom esküvöjén is dj volt...nem tudom mennyi volt, de nagyon jo volt...egy dj betesz akármit, sose hamis és lényegében eredeti maga a zene...és ne ilyen lakodalmasdj-re gondolj....mert ezek is százezrekért hirdetik magukat...vannak "amatör" dj-k akik nem is amatörök...20-30ért simán elvállalják...leadsz egy zenelistát akár...h kb milyen zenéket játszon...stb...sztem ez a legjobb:)

23L

2012. júl. 20. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!