Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit szántatok a zenekarra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szántatok a zenekarra?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy ami nem fapados szintis, és láttam hosszú videókat, vagy általában ha nem is nekem, de az ismerőseimnek személyes tapasztalta van róla és jó, onnan útiköltséggel együtt olyan horribilis összegeket kapok ajánlatnak, hogy nem is tudok szóhoz jutni.

Zsákbamacskát nem akarok választani, múlt hónapban voltam egy esküvőn, ahol mindenre költöttek, de a zenésznél úgy melléfogtak, hogy szinte semmi hangulat nem volt, pedig volt pár táncos lábú a vendégek közt és mind panaszkodott, hogy rossz a zene, sípolt a mikrofon sokat stb.

Nem mondom pénz az van, de mikor egy mindenki által ajánlott, akiknek én is voltam már bulijában és nagyon jó volt, 250-et mondott, akkor voltam úgy vele, hogy TE JÓ ISTEN! Kifizethetném, de úgy vagyok vele, hogy most komolyan? 250? 250?? Ráadásul nem egy 100-200-500 fős lakodalom lesz, nagyon maximum 70 fő, nem lenne nevetséges, hogy ennyi emberre leszervezzük a drága "krém" zenekart, mintha csak felvágnánk...

2012. júl. 19. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a legjobb zenekar szintén 250 ezer. Nem kevés, de tényleg egyedülálló hangulatot tudnak csinálni, így nagyon be vannak táblázva, hónapokra előre. Tudok olyanról, aki az időpontot is úgy választotta, hogy el tudják vállalni.
2012. júl. 22. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként nem nevetséges. Sok mindenen lehet spórolni, szerintem ez az egyik, amin nem érdemes, ha tényleg jó hangulatot akarsz.
2012. júl. 22. 13:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Mi is úgy döntöttünk végül, hogy nem fogjuk számolatlanul szórni a pénzt, beleszorítjuk az eredeti költségvetésbe, annyi, hogy így a dekorból és egyéb jelentéktelen apróságból fogjuk kispórolni. Az úgy is mindegy.
2012. júl. 22. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 fős zenekar,kikérőn,búcsúztatón,menettel ahol plussz egy trombitás volt, egész éjszakás zenével:145 ezerért voltak.Nagyon jó volt.
2012. júl. 22. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Henry band:-) 120 ezer Ft-ot kérnek hajnali 2-ig. Nagyon jók, szuper hangulatot tudnak csinálni:-)

[link]

2012. júl. 29. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ hány tagú a zenekar, de minimum kb. 30 ezret számolni kell fejenként! Nálunk a 4 tagú lett volna 120 ezer, de 3 is elég volt, így 100 ezer lett a vége!!!
2012. aug. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!