Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyit szántatok/szánnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit szántatok/szánnátok esküvői tortára?

Figyelt kérdés

Csak nézegetem itt a honlapok ajánlatait, elég sokféle van, gondolom, nem csak a név jár a magasabb árral, de a jobb minőség is, viszont nem tudom, mennyi az, ami még reális :) Nem szeretném mondjuk 20ezerből megúszni, hogy csak valami íztelen katyvasz legyen, de valami horror összeget se szeretnék egy normálisan kinéző, finom tortáért fizetni. Ti mennyit fizettetek vagy fizetnétek egy tortáért? 60-80 ezer az irreálisan magas (kb 120 szeletnyiért) vagy átlagos, vagy akár többet is?

Előre is köszönöm :)

2015. jan. 11. 19:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk is elég magas árakat mondtak, bár hozzá tartozik, hogy Budapesten kérdeztük, itt mindig jóval magasabbak az árak... Ráadásul külön problémát jelentett, hogy sok a családban (köztük a férjem is) a laktóz/glutén érzékeny, azt pedig az istenért sem voltak hajlandóak vállalni a cukrászdák, pedig alapanyagot is vittünk volna. Így esett a választás egy "szabadúszó" cukrászra (aki hotelekben is dolgozik), ő megcsinálta teljesen laktóz és gluténmentesen, mi találhattuk ki az ízvilágot (ezt sok cukrászdába nem engedték, csak elénk toltak egy pár ízt tartalmazó listát, hogy abból lehet választani), ki is szállította az étterembe. 60 ezret fizettünk érte (80 szeletes volt), a körülményeket és a speciális, minőségi alapanyagokat tekintetbe véve egyáltalán nem tartottuk drágának, nagyon szép, ráadásul iszonyúan finom volt, azóta is dicsérik, hogy ennyire finom, nem mű/gejl esküvői tortát még nem ettek :)
2015. jan. 11. 19:50
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Off: de megszaporodtak ezek az esküvői kérdések, nem unalmas még kérdező? :D :P
2015. jan. 11. 19:57
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Grillázs tortánk volt, 10 000 Ft. Mindenkinek nagyon tetszett az ötlet.
2015. jan. 11. 19:59
 4/19 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm szépen a választ, mi is Budapesten nézelődünk, bele sem gondoltam, hogy ez fontos információ lenne :)

Második: sajnos nem vagyok túl gyakorlott kérdező, bevallom, végig sem néztem a kérdéseket, hogy talán van-e hasonló, mielőtt kiírtam a sajátom. Elnézést, ha ismétlődésbe keveredtem :)

Harmadik: lehet, hogy velem van a baj, de nem szeretem a grillázst. Alapvetően egy gyümölcsös-csokis valamit szeretnék, minimális marcipánnal (ha lehet, inkább teljesen marcipán nélkül).

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2015. jan. 11. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak úgy beülsz egy jobb cukrászdába egy szelet tortára, az is 500 forintnál kezdődik, és az ugye még csak nem is különösebben díszített. Igényesen feldíszített tortáért szerintem ez alapján szeletenként kb. 6-700 forint már reális árnak számít egy kb. 100 szeletes tortánál.

Az alapanyagon túl meg kell fizetni a díszítéssel járó alapanyagokat is, de még inkább a munkaórákat.

2015. jan. 11. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk 120 fős volt. 60.000 Ft volt :)

És ilyen volt!

Nagyon finom,főzött krémes,ez dobott kicsit az árán de csak ilyen tortát szeretünk! :)

[link]

2015. jan. 11. 20:20
 7/19 anonim ***** válasza:
61%

nekünk pontosan 20e ft volt. Alul kirsh, középen barack-túró, felül milkacsoki, fondant bevonattal

(marcipánt nem szeretjük)

[link]

[link]

Nem gondolom, hogy 'ízetlen katyvasz' lenne.

2015. jan. 11. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
47%

" 60-80 ezer az irreálisan magas (kb 120 szeletnyiért) vagy átlagos, vagy akár többet is?"

Te bizonyára nem tudsz akkor számolni.

Mert még egy falusi cukrászdában is 250-350 ft egy szelet sima torta - nem díszített, nem esküvőre készített 5 emeletes, nem kell kibírnia egy egész éjszakát - ebből 120 szelet ugye máris 30.000-40.000 ft, és akkor még csak egy csöves csokitortánk van, ami nem emeletes, nem díszített csak k.va nagy.

Egy minőségi szolgáltatótól, cukrászmestertől egy szépen feldíszített, igazán finom 120 szeletes tortáért lóóófütyi a 60-80.000 ft, sőt, itt kezdődnek a normális torták.

2015. jan. 11. 20:47
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

[link]

A miénk ilyen volt,80 szeletes 30 ezer Ft.Alul kastély,középen epres túró,felül oroszkrém.Nagyon ízlett mindenkinek.

2015. jan. 11. 20:51
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

most akkor miért is lettem lepontozva??

mert nem 60e-t fizettem érte???

2015. jan. 11. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!