Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mennyit szántatok/szánnátok...

Ti mennyit szántatok/szánnátok egy bőrkabátra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy bőrkabátot ami igazi bőrből van. De ebből egy márkásabb kabát 40-45k körül van. Megérné? Ti mennyit szántatok rá? F
2014. ápr. 11. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne ennyim, és biztos lennék benne hogy jó márka, akkor igen. Nincs ennyim, így egy örökölt bőrkabátot hordok :), ha másikat akarnék a turiban kapnék kb 4-6 ezer forintért.
2014. ápr. 12. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem adnék érte ennyit. Oké, hogy az legalább tényleg valódi bőr, de én műbőrkabátot hordok 4 éve és semmi baja..így nekem nem érné meg a valódi bőr..
2014. ápr. 12. 00:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Márkásabb kabát 60-80-tól kezdődik. Zara, Bershka és C&A-ban szokott lenni olcsóbban, attól függ, milyen stílust keresel. Nemrég az aréna plázában levő c&a-ban láttam nagyon vagány báránybőr kabátokat 50k-ért, azt szerintem ha leakciózzák majd 30-ra, nagyon jó vétel lesz.
2014. ápr. 12. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ezek a plázás(Tally,New Yorker)bőrkabátok vannak 15ert,de a kínai jobb.Én turiba vettem igazit,bírja már 2 éve.
2014. ápr. 12. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Ki mennyit engedhet meg magának... Amíg külföldön dolgoztam, megengedhettem volna magamnak 40-50 ezerért is egy kabátot, de ma már nem.

15-ért szerintem sehol nem lehet bőrkabátot kapni, főleg nem férfit, max. műbőrt.

Lehet, hogy gázul hangzik, de próbáld meg piacon, turkálóban. Olcsón meg tudod venni és ha nem tökéletes, át tudod alakíttatni és még mindig sokkal olcsóbban kijössz.

2014. ápr. 12. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem is írtam,hogy 15ért normálisat,eredetit kapsz..:)
2014. ápr. 12. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt is számítsd bele, hogy egy jó minőségű borkabát évtizedekig tart, és ha olyan stílusú, a kopás rajta direkt jól fog mutatni!
2014. ápr. 12. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:

"15-ért szerintem sehol nem lehet bőrkabátot kapni, főleg nem férfit, max. műbőrt."

Én már sokszor láttam ennyire leakciózva valódi bőrkabátot, c&a-ban és talán pull&bear-ben, de azok úgy is néztek ki...

2014. ápr. 12. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Leakciózni végülis le lehet, de akciósan vásárolni majd valószínűleg csak január táján fog tudni a kérdező, ha talál méretet. Hacsak nem tesznek ki párat a tavalyiakból még tél elején.
2014. ápr. 12. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Januárig még rengeteg akció lesz...
2014. ápr. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!