Hol tudnék bőrkabátra szegecseket rakatni? A bőrdíszművesnél megcsinálják?
csak hétvégente vagy pank?:D
diy. csináld meg te, meddig tart...?
bőrdíszműves és kreatív boltokban.
de az ritka, és marha drága.
szóóval vegyél egy szegecses övet vmelyik kínaiban és szedd le róla:D
Jaja, mi is néztük, hogy 1 szegecs mennyibe fáj... Én azóta letettem róla, hogy mostanság megcsinálom. Viszont találtam egy régi piros pólót, amit már nem hordok, mert a régi meleg korszakomat idézi, kicsit megvagdostam, összefirkantottam, és kész vizuális orgazmust okozó hátfelvarró lett belőle. Bár egyenlőre bele is tudom törölni, mert még nem volt kedvem felvarrni.
http://www.youtube.com/watch?v=K_ZIp9ClBmk
Javaslom ezt a számot. Bár a minőség sz-r, de nem baj. Úgyis mindenki ismeri.
Amúgy tegnap Dürerben elég jó bőrkabátokat láttam. Néhol csorgott a nyálam.
17/F
jo volt aurora?:D
egyébként tényleg szedjetek övekből, jó az. csak mielőtt megvezsitek nézzétek meg hogy hajligatós-e , mert a apttintós szegecset nem lehet normálisan leszedni. piramist könnyű így találni, mondjuk tény hogy kúpot meg tüskét nehezebb, az inkább ilyen "ősrokkerboltokban" karkötőkön van.
Jó volt. Rég nem vettem részt ilyen "Budapesti paraszt pogóban". (BPP) Most jól esett, csak olyan, mintha agyonvertek volna. :D A Barackca nagyot alkotott. Nem akarták abbahagyni a zenélést, és a biztonságiak "győzték" meg őket. Előléptek kedvenc magyar együttesé. Meg beszéltem az énekesükkel is egy kicsit. Jó fej "srác".
Ja, meg baromi sok embert nem engedtek be, mert lekorlátozták a helyet 400 főre. Rengeteg ember kint maradt. Úgy hallottam, hogy szétvertek egy trolit, meg volt valami a rendőrökkel is.
Mi meg túl korán indultunk el, és 2re Kelenföldön voltunk. Másfél órát kellett elb_sznunk a hidegben, mert a váró zárva, ofkorsz. Aztán találkoztunk 2 Várpalotai sráccal, és mint kiderült, az egyik az Elemi Állapot gitárosa. Jó fejek voltak, csak kicsit offosak is. :D
hát 400 az tényleg nem sok...:) már dürerhez képest...
mindegy lényeg hogy jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!