Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék bőrkabátra szegecse...

Hol tudnék bőrkabátra szegecseket rakatni? A bőrdíszművesnél megcsinálják?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 14:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 szamóca. ***** válasza:

csak hétvégente vagy pank?:D

diy. csináld meg te, meddig tart...?

2011. jan. 21. 15:08
 2/65 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Amúgy igyekszem minnél változatosabb lenni és a nemzetközi trendeknek megfelelni.:D
2011. jan. 21. 15:25
 3/65 szamóca. ***** válasza:
nahát a nemzetközi trendek azt mondják, hogy ha szegecses kabátot akarunk akkor megcsináljuk magunknak, és nem fizetünk egy vagyont egy idegennek azért, hogy néhány apró szegecset beleszurkáljon egy kabátba:D
2011. jan. 21. 15:45
 4/65 anonim ***** válasza:
Szűcs megcsinálja.Budaörsön van egy jó szűcsös,én is odavittem a bőrnacimat,igaz nem szegecseltetni,de ők foglalkoznak ilyenekkel.
2011. jan. 21. 16:50
 5/65 A kérdező kommentje:
Akkor újabb kérdésem lenne. Holo tudok szegecseket venni?:D
2011. jan. 22. 14:27
 6/65 szamóca. ***** válasza:

bőrdíszműves és kreatív boltokban.

de az ritka, és marha drága.

szóóval vegyél egy szegecses övet vmelyik kínaiban és szedd le róla:D

2011. jan. 22. 14:29
 7/65 böiler ***** válasza:

Jaja, mi is néztük, hogy 1 szegecs mennyibe fáj... Én azóta letettem róla, hogy mostanság megcsinálom. Viszont találtam egy régi piros pólót, amit már nem hordok, mert a régi meleg korszakomat idézi, kicsit megvagdostam, összefirkantottam, és kész vizuális orgazmust okozó hátfelvarró lett belőle. Bár egyenlőre bele is tudom törölni, mert még nem volt kedvem felvarrni.

http://www.youtube.com/watch?v=K_ZIp9ClBmk

Javaslom ezt a számot. Bár a minőség sz-r, de nem baj. Úgyis mindenki ismeri.

Amúgy tegnap Dürerben elég jó bőrkabátokat láttam. Néhol csorgott a nyálam.

17/F

2011. jan. 22. 17:00
 8/65 szamóca. ***** válasza:

jo volt aurora?:D

egyébként tényleg szedjetek övekből, jó az. csak mielőtt megvezsitek nézzétek meg hogy hajligatós-e , mert a apttintós szegecset nem lehet normálisan leszedni. piramist könnyű így találni, mondjuk tény hogy kúpot meg tüskét nehezebb, az inkább ilyen "ősrokkerboltokban" karkötőkön van.

2011. jan. 22. 17:07
 9/65 böiler ***** válasza:

Jó volt. Rég nem vettem részt ilyen "Budapesti paraszt pogóban". (BPP) Most jól esett, csak olyan, mintha agyonvertek volna. :D A Barackca nagyot alkotott. Nem akarták abbahagyni a zenélést, és a biztonságiak "győzték" meg őket. Előléptek kedvenc magyar együttesé. Meg beszéltem az énekesükkel is egy kicsit. Jó fej "srác".

Ja, meg baromi sok embert nem engedtek be, mert lekorlátozták a helyet 400 főre. Rengeteg ember kint maradt. Úgy hallottam, hogy szétvertek egy trolit, meg volt valami a rendőrökkel is.

Mi meg túl korán indultunk el, és 2re Kelenföldön voltunk. Másfél órát kellett elb_sznunk a hidegben, mert a váró zárva, ofkorsz. Aztán találkoztunk 2 Várpalotai sráccal, és mint kiderült, az egyik az Elemi Állapot gitárosa. Jó fejek voltak, csak kicsit offosak is. :D

2011. jan. 22. 17:14
 10/65 szamóca. ***** válasza:

hát 400 az tényleg nem sok...:) már dürerhez képest...

mindegy lényeg hogy jó volt.

2011. jan. 22. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!