Punkokat kérdezem: hogy kell fölrakni a szegecseket bőrkabátra?
Figyelt kérdés
Én is szeretnék szegecseket a kabátomra és tom ho lehet egynként venni őket de fogalmam sincs hogy ho kel felrakni egy kabátra2012. jan. 1. 22:18
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok punk, de attól még tudom:D
Többféle szegecs van. Először is ki kell hozzá lyukasztani az anyagot, épphogy csak át tudd rajta bújtatnia szegecset. Van, ami talppal együtt van, van, amihez ezután hozzá kell csavarozni az alját, és van, amit csak belőni lehet (azt mondjuk otthon eszköz nélkül nem fogod tudni). K.rvára egyszerű.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. jan. 1. 23:00
3/7 anonim válasza:
és hol lehet venni? xD engem meg pont az érdekelne... amúgy meg én is csak azt tudom mondani amit az első :D
4/7 anonim válasza:
Rövidárú-boltokban, és szinte bármelyik rockerboltban :)
5/7 A kérdező kommentje:
headbangerben lehet 3 fajtát is
2012. jan. 14. 10:39
6/7 anonim válasza:
és azt nem tudod, hogy hol lehet olyat venni ami nem beleszúrós hanem csak sima a hátulja és ragasztani lehet? napszemcsim odlalára tenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!