Van aki már elővette a nagy télikabátját? (nem őszi pl. bőrkabátra gondolok)
Figyelt kérdés
Nektek milyen, hogy néz ki a télikabátotok?2009. okt. 12. 14:48
1/7 anonim válasza:
Dehogy vettem. Nem is szoktam, csak a decemberi mínuszokban. Még az átmeneti kabátot sem vettem elő, pulcsiban járok. Egyébként Bocskai jellegű fekete szövetkabátom van.
2/7 anonim válasza:
Még ne, de hétvégén elöveszem valamelyiket! :) Hogy néz ki? Hm... Van egy fekete vastag, derékig érö, sportos kabàt, van egy fehér csipöig érö, derekàn összehuzhato kabàt, van egy kis vékonyabb bunda kabàt, vilàgos barna,és van egy fenékig érö fekete müszörme bundàm, nagy kapucnival!
3/7 anonim válasza:
még nem vettem elő, de tegnap pont kinyitottam azt a szekrényt,ahová fel van akasztva, megláttam,és akkor eszembe jutott,hogy nemsokára kelleni fog.
hosszú fekete, de csini kabát, meleg, múlt télen vettem,nagyon szeretem :)
4/7 anonim válasza:
Télikabátot??? Három éve nem vettem ki a szekrényből, még télen is elég volt az átmeneti kabátom. Most meg még csak egy kapucnis pamutfelsőben járok.
5/7 anonim válasza:
igen, én. gyűlölöm a hideget. és leszarom h október eleje van, ge-ci hideg nemfog engem megtámadni, hiába akrja ha szarrá fagyjak, én nemfogok, hahahahahahaaaaa.......rohadt ge-ci tél, húde gyűlölöm :D
6/7 A kérdező kommentje:
Én is utálom a kabátot. Ma csak pulcsiba+kardigánban mentem és éreztem, hogy még a bőrkabátomban is fáznék, és holnap,holnapután 5 fokok lesznek napközben, szóval én is lesz@rom, hogy október közepe van még csak.. megfagyni nem akarok:D Pedig nem vagyok egy fázós típus..
2009. okt. 12. 18:48
7/7 anonim válasza:
elvből nem veszem még elő :D. mellényben megyek suliba. majdha jönnek az igazi minuszok és a november-december majd felveszem a télikabim:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!