Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködési stílus de teljesen...

Öltözködési stílus de teljesen más zenei?

Figyelt kérdés
Kell passzolnia a kettőnek? Mondjuk van elegánsabb stilusod de elmész egy rap koncertre? Csak elméleti kerdes🤷‍♂️
tegnap 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj, amiben jól érzed magad! Kit érdekel, hogy más mit szól hozzá? De amúgy meg, akik koncertre járnak, ált. nem a mások öltözékével szoktak foglalkozni, hanem magukkal, ill. magával a programmal. Nekem a zenei ízlésem passzol az öltözködésemmel, de engem se érdekel, ki mibe van, és vannak is ismerőseim, akik simán felvesznek rockkoncertre is mondjuk fehér nadrágot rózsaszín pólóval. Lényegtelen. Annyira azért érdemes figyelni álló koncertnél, hogy egy tűsarkú vagy abszolút magas sarkú nem a legcélszerűbb viselet, de mondjuk tömeg esetén nyitott cipő sem.
tegnap 20:55
 2/2 Janaqks ***** válasza:
75%
Nem feltétlen, de azért általában nem rózsaszín miniruhaszettben mennek rockkoncertre, aki nagyon szereti, az "alkalomhoz illő" ruhát vesz fel szerintem
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!