A lányok mégis minek vesznek a kabát/pulcsi alá egy
hosszított ruhadarabot, amely teljesen eltakarja a
feneküket?
Figyelt kérdés
Mert hogy annak a lehelet vékony cuccnak semmi gyakorlati haszna sincs az is biztos....
Komolyan mondom mert betiltatnám ezt a vackot...látok egy szép lányt, na ez hátulról is tuti van olyan jó mint amilyen elől, erre b*@#}>g vmi lelóg a ruha alól
Hogy az ilyen perverz állatok mint te, ne bámulhassák őket.
Na meg okoskám képzeld hiába vékony az a cucc, derékban igenis sokat melegít :D
2017. okt. 16. 21:33
3/13 Metionin válasza:
Lehet hogy hosszított felső csak kilóg a kabát alól. És igen, melegít.
2017. okt. 16. 22:31
4/13 anonim válasza:
Melegíti a derekat, popsit. Én is hordom, mert fázós vagyok.
2017. okt. 16. 23:05
5/13 anonim válasza:
Mert a lányok (SOKKOLÓ) nem azért öltöznek fel, hogy a te utcán bámészkodós vágyaidat kielégítsék. Az a "hosszított vacak" egy póló/ing, aminek pontosan ugyanaz a haszna mint a te pólóidnak. Eléggé praktikus ruhadarab. És igen, a kényelem és a stílus mellett néha pont azért járnak hosszított pólóban a lányok, hogy a hozzád hasonló kiéhezett arcok ne csorgassák utánuk a nyálukat az utcán.
2017. okt. 17. 02:15
6/13 anonim válasza:
Jesszusom nehogy már ne vehesse fel a hosszú felsőt mert takarja a fenekét....
Valószínűleg pont azért hordja hogy ne bámulja minden proli nyalat csorgatos s**gfej.
Én is jobban szeretem ha takarva van a fenekem. Leggingsben alap...de még farmerben is....
2017. okt. 17. 07:15
7/13 anonim válasza:
Hidd el, a lányok pont letojják a véleményedet, nem fognak egy ilyen nyálcsorgató idióta miatt máshogy öltözni.
2017. okt. 17. 09:13
8/13 anonim válasza:
Én mondjuk azért szoktam, mert sokszor, ha elülök, akkor már nem takarja a derekam a pulcsi vagy a kabát és annál nincs idegesítőbb, mikor kint van a derekam.
2017. okt. 17. 10:49
9/13 Sunshinedoll válasza:
Pro tipp: az égvilágon senki nem tartozik neked azzal, hogy lehetőséget biztosítson mások bámulására.
Minél előbb elfogadod, annál hamarabb leszel kiegyensúlyozott. Egyéb esetben lesznek még csalódásaid.
2017. okt. 17. 11:03
10/13 anonim válasza:
Leggingahez én is hosszabb felsőt veszek. Tetszik röviddel, de nem akarom hogy bámulják a fenekem olyanok mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!