Milyen stílusokat ismertek, ami nem teljesen "átlagos, tömeg", de nem is túlságosan extrém?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 11:09
1/3 anonim válasza:
Ilyen max az öregnénissöltözködés. Ami eleinte alternatívnak indult, már az is eléggé tömeg.
2/3 anonim válasza:
Hát ez vicces, de én tényleg "öregnénisen" öltözök :)
Egyszerűen imádom, amikor a nénik tipegnek a városban. Gyapjúszoknya, bunda, kalap, retikül, félcipő 😍😍😍
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de valószínűleg amikor fiatalok voltak az volt a divat, ahogy a feltupirozott haj, aztán most is feltupirozzák, akármilyen ritka a hajuk.
A legtöbb dolgot amit az öreg nénik hordanak, el tudom képzelni egy fiatal lányon is kivéve a banyatankot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!