Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy átlagos napon úgy kéne...

Ha egy átlagos napon úgy kéne elmennetek otthonról, hogy mindössze három ruhadarabot vehettek fel, mi lenne az a három?

Figyelt kérdés

Ez a furcsa kérdés ma merült fel egy könnyed baráti beszélgetés során, és hát eléggé érdekes válaszok és ötletek születtek, ezért gondoltam megosztom a kérdést másokkal is, puszta kíváncsiságból. :D

Tehát TELJESSÉGGEL ELMÉLETI KÉRDÉS: Tegyük fel hogy egy átlagos tavaszi napon (tehát sem nagyon hideg nincs már amikor muszáj a vastag ruházat, de 40 fokos nyár sincs még amikor egy szál sort meg póló vagy bikini is elég), legyen 18-20 fok, közepesen felhős idő, mondjuk április vége, valami miatt sietve kell öltözni és összesen 3 azaz három ruhadarabot vehettek fel, mindennel együtt, se több se kevesebb, így kell kimozdulnotok otthonról több órára.

Szabályok:

-Egy pár zokni természetesen egy ruhadarabnak minősül, de egy pár zokni és egy pár cipő az már kettő. Ugyanígy póló és pulcsi/kabát is kettőnek minősül.

-Nem lehet közerkölcsöt sértő módon öltözni semmilyen formában, senkinek, úgy kell megoldani hogy ki lehessen menni benne nyílt utcára anélkül hogy megbotránkoztatna más embereket és rendőrt hívnának.

Kérdés: nálatok mi lenne az a kombináció amivel megpróbálnátok a legnagyobb sikerrel megoldani ezt a kérdést? Menne, vagy nem menne? Esetleg menne, de csak feszengések árán?

Kíváncsi vagyok itt ki hogy oldaná meg ezt a problémát, lesz-e aki hasonló válaszokat ad mint a barti körből egy-két ember. :D

2022. márc. 8. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1. cipő

2. nadrág

3. póló vagy ing, esetleg pulcsi ha hűvösebb van (értelemszerűen a háromból az egyik, az amelyik az alkalomhoz és az időjáráshoz illik)

a zoknit elengedem, talán a cipő nem töri fel a lábamat, max. beleragad az izzadtságtól, alsót meg nem húzhatok, ha felülre is akarok valamit, így marad a normál nadrág alsó nélkül, egy darab felsővel

26/F

2022. márc. 8. 23:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Félcipő, vastag harisnya, térdig érő fekete ballonkabát.

N

2022. márc. 9. 00:19
 3/15 anonim válasza:

Ha jöl értem szabályt:

Kabát farmer ha fazik lábam bundás bakancs ha nem akkor cipő

2022. márc. 9. 00:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az alap válasz szerintem erre kapásból a fehérneműt hagyná ki, de én anélkül kellemetlenül érezném magam. Szóval bugyi mindenképp lenne, talán olyan biciklisgatyó jellegű hosszabb alsónemű a nagyobb komfort kedvéért. (1)

Ruházatnak időjárástól függően valamilyen tunikát/ruhát választanék, egy hosszabb "pulcsiruha", ami leér kb térdig, melegebb időjárásban esetleg valamilyen maxiruha. (2) Tehát mindenképp valami olyat, amivel a nadrág megkerülhető, és legalább combközépig vagy térdföléig takar.

Ami még alapvető szerintem, az a cipő. (3) Zokni hiányában valamilyen szandált vagy klasszikus női tavaszicipőt választanék, semmiképp nem edzőcipőt vagy csizmát, amibe csúnyán beleizzadhat a láb.

Ha őszinte akarok lenni, még így se lenne tökéletes a komfortérzetem (nőként nagyon hiányozna a melltartó, plusz a tunika/hosszúfelső jellegű ruhához a leggings vagy harisnya), de ki tudnék menni az utcára, ha nagyon muszáj lenne. :D

2022. márc. 9. 00:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném hogy van-e vapami body aminek normális "melltartó" része van (1)

Egyberuha (2)

Szandál (3)

2022. márc. 9. 07:25
 6/15 subrette ***** válasza:
59%

Egyberuha, bugyi, cipő. Vagy egyberuha, harisnya, cipő. Kezeslábas overall, bugyi, sportcipő.

Tizenpár évesen szórakoztunk azzal barátnőkkel, hogy különböző ruhadarabokhoz pontszámokat rendeltünk, aszerint, hogy mennyit takar. Pl. bikinifelső 1 pont, bikinialsó 1 pont, sort 2 pont ... Természetesen a kisebb összpontszámú öltözetet tekintettük vagányabbnak.

2022. márc. 9. 07:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Ing, nadrág, cipő.

Mondjuk nem értem ez nőknek miért nehéz: alsónemű (ha a mellet is akarja tartani/takarni akkor body) plusz egyenruha/jumpsuit plusz lábbeli fázósságtól függően.

2022. márc. 9. 07:31
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Miniruha, balerina, harisnya.
2022. márc. 9. 07:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Még egyetlen ruhadarabbal is megoldható ami egyben van (overál, egyberuha) ha nagyon muszáj lenne, manapság úgyis ritkán járunk már mezítláb.

Első gondolatom egyébként az volt, hogy ezt kettőből megoldanàm mert második egy lábbeli.

Aztán eszembe jutott, hogy na jó,legyen 3, akkor melltartót is vennék fel így aztán már teljesen nyugodtan elmennék bárhová is.

Aztán az itteni ügyes válaszok alapján módosítom a 3.ruhadarabot body-ra, így még a bugyi nélkülség is meg van oldva.

2022. márc. 9. 09:15
 10/15 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok egyenruha helyett nyilván egyberuha
2022. márc. 9. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!