Te meg szoktál olyan ruhákat, kiegészítőket is venni ami szerinted nem teljesen illik az eddigi stílusodhoz / ruhatáradba, de tetszik és kipróbálnád?
Mikor újdonságokat próbálsz ki akkor is ugyan olyan magabiztos vagy mint a megszokott stílusoddal?
Leginkább 18-25 éves csajszik válaszát várom 😊
Ha tetszik persze, megveszem. 1-2 darab volt ami kissé szokatlan volt, de pár alkalom után megszoktam. Pl elég magas vagyok, de egyik télen vettem egy durván magas sarkú csizmát, holott szinte mindig lapos cipőben vagyok. Ennél azért aggódtam, hogy vajon mások mit szólnak hozzá hogy zsiráfként mászkálok, meg szokatlan volt magassarkúban menni, de már az egyik kedvenc lábbelim. Vagy most nemrég vettem egy bőr hatású szoknyát meg hozzá egy bodyt, pedig amúgy a farmer+póló típus vagyok, úgyhogy kissé feszengtem elsőre benne, nem is mertem így összepárosítva felvenni hanem külön-külön teszteltem őket lazább ruhadarabokkal, pedig tényleg jól áll, csak nagyon tapadós volt a szokásos öltözködésemhez képest.
23N
Igen, - szoktam venni különlegesebb darabokat, amiket nem feltétlenül veszek fel minden nap, de mindig van egy olyan érzésem, hogy valamikor jól fog jönni.
Persze nem vagyok hajlandó megvenni olyan ruhát, ami nem áll tökéletesen rajtam, akármennyire tetszik.
De volt már olyan is, hogy pont egy olyan ruha tetszett meg, amiről még a fogason lóg a azt hittem, hogy esélytelen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!