Hogy tetszik ez az összeállítás? Jól áll? Illenek egymáshoz a ruhadarabok? Milyen korosztályhoz illik?
2012. szept. 24. 13:31
1/12 anonim válasza:
Átlagos tini divat,13-22-ig simán.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó :) így 15-18éveseken tudom elképzelni, de ha vmi elegánsabb táskával hordanád akkor 18 éves kortól felfelé is viselhető :)
18/L
3/12 anonim válasza:
Nekem csak a táska nem tetszik...amúgy jó!
4/12 anonim válasza:
tucat, de barna táskával jobb lenne
5/12 anonim válasza:
táska nem tetszik. a cipő pedig elmegy. szerintem jobban illene ehhez a szetthez a nőiesebb kiegészítők. 17/L
6/12 anonim válasza:
a táska nem tetszik, a többi tökéletes és szerintem akárki felveheti
7/12 anonim válasza:
Vegyél fel hozzá fehér-fekete karkőtőt,a táska így illeni fog a többi ruhadarabhoz.14-18 korosztályhoz illik.Szerintem jól áll.:D
8/12 A kérdező kommentje:
a táska szerintem se nagyon illik ide, de nincs olyanom,ami jobb lenne.
akkor barnát érdemes venni?
2012. szept. 24. 22:11
10/12 laci911 válasza:
Ha chino a nadrßg akkor felecsed el az a cipőt és a táska is kilóg mind kettő sportos és te valami komolyat szeretnçl akkor ezeket csak akkor hasznßld ha csak úgy el mész nem amikor ki kell oltozni.bár en férfi vagyok de mindig megnézem a szépnőket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!