Ez az egyszerű, mégis nőies külső miért tűnt el mára teljesen?
Ma már ez nem menő.
Mai lányok szeretik felhívni magukra a figyelmet, és ezért mindent bevetnek amit lehet. Nagyon fontos a külső, mert ez alapján ítéllik meg egymást. És státusszimbólum is lett sajnos, hogy ki mit engedhet meg magának Pl. szilikon mellek, műkörmök, heti szinten fodrász stb.
Nem hiszem, hogy aki 3 különbözö tömegközlekedessel jar dolgozni, annak van kedve szoknyat hordani.
Meg szerinted öszinten, azon kivül, akik irodaba jarnak dolgozni, megis ki a fene tudna ilyet hordani?
Ez sulis ünneplős meg egyenruhás hatású, a többség szerintem sosem hordta csak úgy az utcára. Én nagyon szeretem a szoknyákat, elegáns felsőket, cipőket, de ilyen fekete-fehér összeállítást még én sem hordok, nem akarok érettségiző vagy vizsgázó diáknak tűnni állandóan (nem azért, mert mások azt hiszik, hanem magamnak nem tetszem benne, pedig volt még kosztümös munkám is hasonló dress code-al, azt szerettem).
Keresgélj az irodai, puccosabb szállodai vagy banki dolgozók között pl.
Nem értem miért állítod, hogy eltűnt. Főleg meleg időben sokan hordanak ceruzaszoknyát, és a póló is általában jól van hozzá választva.
Én például inkább az A vonalú szoknyákat szeretem, de azt is nőies kategóriába sorolnám.
Egy alkalmi vagy irodai megjelenést ne keress a tescos vásárlás idején. Menj bankba, színházba, szállodába és ott fogsz az ott dolgozó nőkön hasonló összeállítást látni.
Nem értem, hogy hétköznapi szituációkban miért vársz el alkalmi megjelenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!