Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi pénzt szánnátok esküvőre az ifjú párnak?
Figyelt kérdés
Azon tanakodunk,hogy mennyit adjunk. Én a keresztanyja vagyok a lánynak, de nincs szoros viszonyunk , találkozni egy évben egyszer max kétszer szoktunk családi összejövetelekkor. Ti hogy gondoljátok, mennyi lenne az ideális összeg?2014. máj. 4. 16:28
1/10 anonim válasza:
A ti anyagi helyzetetektől is függ, és hogy pl. milyen messzire lesz az esküvő (mennyi ráfordítás elmennetek). Plusz még számításba venném az esküvő milyenségét is - mivel szerintem a rátok fordított összeget illik visszaadni és afelett még valamennyit nászajándéknak (legalábbis én mindig így számolok, ha esküvőre vagyunk hivatalosak). Na itt nem mindegy, hogy 20 fős kis esküvő lesz otthoni kerti partival, vagy egy drága helyen mulattok majd 12 órán át korlátlan étel-és italfogyasztással.
2/10 anonim válasza:
A kaja árát biztosan,meg plusz 10 ezer ft.De azon is múlik,hogy lesz-e menyasszonytánc.
3/10 A kérdező kommentje:
Kis esküvő lesz max 25-30fős , nem lesz menyasszonytánc ,és egy vacsora lesz, nem éjszakai mulatság.
2014. máj. 4. 17:42
4/10 A kérdező kommentje:
Ja a távolság...hát Pesttől kb 100km-re.
2014. máj. 4. 17:43
6/10 anonim válasza:
Az út akkor kb. 6-7000ft egy közepes fogyasztású autóval. A vacsi kettőtöknek (amit gondolom ők állnak) szerintem max 15e lesz. Én így 25-30 körül mindenképp adnék, ha belefér. Ha nagyon rosszkor jött ez a lagzi, akkor egy 20ast.
De amennyit tudtok. Ha az 10e, akkor annyi :)
7/10 anonim válasza:
Közeli barátnőnek én 10e-t adtam, viszont én nem vagyok még kereső.
Szerintem 10-15e itt is elég fejenként.
8/10 A kérdező kommentje:
Egyik rokonunk 80 ezer ft-ot akar adni, pedig ők sem olyan tehetősek... szerintetek ez nem túl sok?
2014. máj. 4. 19:34
9/10 anonim válasza:
Semmi sem túl sok, ha jó szívvel adják.
A ti helyetekben 25-35 között adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!