Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre milyen hajam legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre milyen hajam legyen?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon nem ide tartozik, de csak itt válaszolnak...koszorúslány leszek, már minden megvan, de hajammal gondba vagyok. Szög egyenes és egyszerűen nem marad meg benne a hullám. Már volumen dauert is akartam bele, csak azt mondta a fodrász h megcsinálja, de nagyon kicsi az esély, hogy még azt is megtartja. Hosszú, hát középig érő hajam van, elől sima frufru, nincs benne semmi menet. Ha már szép fürtjeim nem lehetnek, akkor szeretném megmutatni a hosszát, de azért szép legyen. Kerek az arcom. Kérlek segítsetek. :) Linket, képet vagy csak írásbeli tanácsot is szívesen fogadok! Köszönöm!
2014. ápr. 25. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Kedves kérdező én férfi vagyok. Tehát a másik oldait képviselem. Egy szép sima, hosszú haj, nekem nagyon tetszik. Sokkal jobban mint a mesterséges hullámok. Nem tudom mennyi idős vagy? Van-e esetleg barátod. Ha igen, kérdezd meg őt. Hidd el ő is szépnek akar látni! Adj a véleményére.
2014. ápr. 25. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a legszebb, legtermészetesebb, ha hagyod kiengedve. Egyik oldalra tűzzetek a menyasszonyi csokorral harmonizáló élő virágot.
2014. ápr. 25. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Én valamilyen félig leengedett frizurát választanék, oldalválasztékkal, szép csattal vagy virággal, ahogy előttem is ajánlották.

Felül lehet konty, vagy körfonat is akár :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 25. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen hajam van, szóval megértelek :) nekem 30 perc alatt szögegyenesbe rúgja magát a hajam, és igaz én a saját esküvőmre, de ezt néztem ki:

[link]

Van egyenesben, göndörben, mindkettő szép :)

2014. ápr. 25. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

5. vagyok, pl. ez:

[link]

2014. ápr. 25. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Pot! B+!
2014. ápr. 25. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Én hagynám kiengedve, semmi csicsa frizura, és beletennék egy ruhával megegyező színű, szép strasszos pántot, pl:

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!