Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhám legyen az esküvőre?
Májusban lesz a nővérem esküvője és én leszek a koszorúslány is. :))
Fogalmam sincs milyen legyen a ruhám:(
Ruha és cipő(magassarkút nem hordok) ötleteket is várok.
Valamint kellene egy jó frizura ötlet is :)) Barna, vékony szálú viszonylag hosszú hajam van :)
163 cm és 45 kg vagyok.
hát ha te magad nem tudod milyen az ízlésed akkor mi honnan tudjuk. Ha azt irjuk sellőfazont válassz merazjó akkor azt fogod akkor is ha nem áll jól?
édes istenem....
Jólvanna :) azért nehogy levegyétek a fejemet.
Természetesen befogunk menni boltba, csak kíváncsi lettem volna, hogy ti milyet ajánlanátok.
Sosem voltam még esküvőn.
Koszorúslány ruhának nekem az ilyesmi lengék tetszenek, dehát ízlések és pofonok. Bár májusra még kell hozzá szerezni valami felsőt.
De igazából, ha vékony alkatod van és nem kell másokkal összeöltöznöd, akkor bármilyet felhúzhatsz.
Ezeket is viszik mostanában mint a cukrot:
Persze nem feketében és én ezt egy kicsit túlzónak tartom, de mint említettem ízlések és pofonok. A csipke pedig divatos.
Cipőnek húzzál valami tompánkát és kész.
Ha bírod, akkor egy jó 7-10 centis magassarkú nagyon szép alakot varázsolna neked :)
Színben mire gondoltál? A dekorhoz passzolhatna esetleg, vagy a nővéred csokrához.
Pár szép ruha ilyen vékony alkatra:
Hajból rögtön egy kicsit feltűzött, fonott ugrott be, mivel a feltűzött haj nyújtja az alakot:
A fenti 3 közül nekem a középső nagyon tetszik.
A 3-at inkább a sarkon tudom elképzelni.
Köszönöm szépen! Tényleg nagyon sok szép ruha van..
#4 amit utolsónak linkeltél, azért szerintem egy esküvőre nagyon durva szerintem.. viszont a 2. tetszik :)
#5 köszi neked is! szépek, van pár ami megfogott, a hajak pedig zseniálisak :)
Amúgy, lila vagy esetleg rózsaszín ruhára gondoltam :)
Magassarkú kilőve.
Nekem ilyen ruhám volt két éve, csak nem kék-fehérben, hanem bordó-feketében:
Plusz még volt hozzá egy ugyanilyen anyagú és színű stóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!