Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mekkora összeget szántok/szántatok/szánnátok eljegyzési gyűrűre?
Csak te ismered a párod és csak te tudod az anyagi helyzeted.
Én magam részéről kb 100-300 ezer.
A párom költéseit ismerve szerintem 100ezret kb. A sógoraim vásárlását nézve pedig 30-40ezer forintért is gyönyörű fehérarany, köves gyűrűket lehet kapni.
Szóval azért bízom benne, hogy nem fog feleslegesen sokat költeni, ha úgy döntene, hogy megkéri a kezemet. :)
Én max 45 ezerig szánok rá!
Szerintünk nem a gyűrű értéke a fontos hanem amit szimbolizál!
Mi egyutt valasztottuk ki az eljegyzesi gyurut, es 40 ezer forint volt.
Nem szabtam keretet es nem az arat vettuk figyelembe, hanem azt, hogy melyik gyuru mennyire tetszik, hogy mutat a karikagyuruvel egyutt, stb.
Eljegyzési gyűrűre mi 250-300.000 Ft-ot.
Mi karikagyűrűinket beolvasztással csináltattuk, szinte csak a munkadíj volt.
karikagyűrűpárért max.70ezer
a köveset mi feleslegesnek találjuk, az nem lesz.
A köves gyűrűm 5000ft körül volt. Nem az a lényeg mennyibe került. Imádom, és a mai napig hordom a bal kezemen, pedig már házasok vagyunk.
A karikagyűrűket meglévő arany ékszerekből beolvasztással csináltattuk. Még a munkadíjat, és a gravírozást is azzal fizettük, szóval gyakorlatilag nem került semmibe. Még maradt is vissza 80 ezer forintunk, amiből koncertjegyeket vett a férjem, hogy elvigyen a kedvenc együttesem koncertjére:) (Nightwish) ami 4 hónappal az esküvőnk után volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!