Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az eljegyzési gyűrűről? Örülnétek neki? Küldhettek képet az álom gyűrűről!
egyszerű, szép letisztult.
Nekem kifejetettem tetszik, h nem csak 1 kő van benne, hanem több és emiatt jobban csillog és többet is mutat kézen.
Engem megnyernél :) Hajrá
Mikorra tervezed az átadást?
De szép! :)
Nekem is hasonló van, csak egy kővel. De a stílus ugyanez.
Szerintem vásári kinézetű, a sok kő nagyon furcsa benne. Ha még nem végleges, szerintem inkább egy nagyon pici gyémánt legyen benne, mint 3 nagyobb kő. Néha a kevesebb több.:)
Egyébként akkor ez most a kísérőgyűrű, ha jól értem. Együtt fogjátok megvenni a jegygyűrűket? Mert kétféle szokás van: kísérőgyűrű (mint ez) hordása a hivatalos eljegyzésig, majd csere karikagyűrűre, vagy pedig ezt az esküvőig viseli majd?
Mert ha utóbbi, akkor szerintem fontos, hogy nagyon az ízlése legyen, hiszen hónapokig csak ezt viseli.:)
Nem rossz, mondjuk nekem a kevésbé hagyományos formájúak tetszenek nagyon:
Itt pl a Hattyú és a Fancy, de a Kala is nagyon szép, csak kevesebb és átlátszó kővel.
Szerintem a kevesek egyike vagyok, de én pl nem szeretnék gyémántot a gyűrűmbe. Állandóan attól félnék, hogy elhagyom/megsérül, nem is merném egy átlagos napra felvenni, amikor mosogatok, kezet mosok, vezetek, mappákban keresgélek. Félteném :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!