Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé elbizonytalanodtam. Mit tehetnék?
6 éve vagyunk együtt idén fogunk összeházasodni.
A probléma az hogy mindenféle hülyeségeken gondolkozok, hogy jó döntés-e? meg iylesmi, ez már teljesen kikészít....
Jól megvagíunk egyébként, közösek a céljaink, és nagyn jó ember a vőlegényem, én pedig minden hülyeségen rágódok... Mit ehetnék? Másnak is volt iylen?
Volt ilyen mielőtt válságba került a kapcsolatunk, de miután majdnem szétmentünk, rájöttem, hogy mennyire szeretem, azóta nem volt ilyen, és mikor megkért, gondolkodás nélkül mondtam igent.
Miken rágódsz pontosan?
Olyanokon rágódok, hogy ilyennke kell-e lennie egy kapcsolatnak, normális-e, hogy már nem szerelmet érzek iránta, stb...
Nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen, vele szeretném leélni az életemet... BOLDOGAN!
, és nagyn jó ember a vőlegényem
ha a nagoyn jó ember az első ami róla eszedbe jut, akkor off. hagyjál már... jó ember... édeskevés egy élethez!
"Jól megvagíunk egyébként, közösek a céljaink, és nagyn jó ember a vőlegényem"
Látod, ez lehet a baj.
Ez neked így túl "unalmas".
Keress egy olyan pasit, aki megcsal, esténként felpofoz, azután elmegy a kocsmába a haverokkal...
Mer az ám az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!