Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nekem nagyon fontos nekem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon fontos nekem az esküvő, de a páromnak nem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Pedig el is jegyeztük egymást, de azt mondta hogy esküvőt nem akar.
2013. márc. 28. 21:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy az én logikám sántít, de magyarázza el nekem már valaki, hogy miért jegyzi el magát valaki, aki aztán nem akar házasodni, mert valahogy ezt nem értem?
2013. márc. 28. 21:05
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom nő vagy?

Most olvastam egy statsztikát, hogy 30 év alatt a férfiak 90 %-a nem házas!

Nincs velük szemben semmiféle társadalmi elvárás, azt csinálnak amit akarnak, gyerekes anyákat elhagynak és az anyós még örül is neki, hogy ráizélt a menye

2013. márc. 28. 21:06
 3/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha együtt élsz vele, akkor minek akarna esküvőt? Így is meg kap mindent, amit egy feleségtől kapna. Ha el akar hagyni, akkor megspórolja a válással járó költségeket és herce-hurcát! Ezért ostobaság, hogy ma a nők összeköltöznek a férfiakkal, házasság nélkül.
2013. márc. 28. 21:18
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a felhajtással van baja, akkor csináljatok kis esküvőt.
2013. márc. 28. 21:38
 5/22 anonim ***** válasza:
56%

#3-nál a pont.

Pontosan mindene megvan akkor minek kötelezné magától hivatalosan.

2013. márc. 28. 21:48
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

3as: Ismered azt a mondást, hogy lakva ismerszik meg az ember? Nekem konkrétan volt olyan párom akivel az összeköltözés után lettek olyan gondjaink ami miatt szakítottam. Előtte egy kisangyal volt.

Nálunk a férjem akarta az esküvőt én tartottam felesleges pénzkidobásnak. Mondtam hogy akkor legyen csak polgári, de azt ő tartotta értelmetlennek. Végül lett esküvő, buliztunk egyet:) ha neki ilyen fontos volt. De az égvilágon semmi csoda nem történt. Persze felvettem a szép ruhát meg minden, szép nap volt, de másik részéről ott volt a szervezés, stressz. Sokkal szebb élményeket hagyott bennem az összeköltözés estje vagy a babahír, majd születés. Én megértem a párodat. Viszont mint írtam belementem, mert annyira azért nehezemre sem esett, azt sem értem miért kell kézzel-lábbal kalimpálni ellene.

Az elkötelezés része viszont nem akkor valósult meg!

2013. márc. 28. 22:06
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, mivel a házasság alapfeltétele (mind az állami mind az egyházi) a két fél egybehangzó, szabad akarata, a lehetőséged maximuma az, hogy meggyőzöd vagy szívességként megkéred rá, mondván, hogy "neked fontos lenne".

Mivel én is egy esküvőt nem akaró férfi vagyok, magamból kiindulva azt mondanám, hogy a meggyőzés 99,99%, hogy nem menne, a megkérés talán.

(mondjuk nálunk szerencsére a párom se esküvő-fan, szerintem ez 15 közös év után - ennyit az elköteleződés és az esküvő kapcsolatáról - már valszeg nem is fog változni)

2013. márc. 28. 22:26
 8/22 A kérdező kommentje:
Én csak 2 tanus esküvőt szeretnék. Csak arra vágyom hogy feleség legyek...
2013. márc. 28. 22:45
 9/22 anonim válasza:
100%

Megértelek. Én is 2 tanús esküvőt szeretnék 8 hónap után, de a párom még várni akar fél évet. Ugyanakkor mindig mondja hogy imád és csak velem tudja elképzelni az életét.Nem tudom akkor minek kell várni még,miért nem lehet most lebonyolítani?

Úgyhogy megértelek, és rettenetes megalázó nekem ez hogy én akarom mindenképpen ő meg lazán veszi.Jó, neki már ez lesz a 2.esküvő,nekem az 1. de akkor is.Egy nőnek ez megjár az életében egyszer.

Szorítok neked,te meg szoríts nekem.Én imádkozok hogy hátha ő is megvilágosodik, hogy felesleges húzni az időt. ha szeret akkor mindegy hogy az igent most mondja ki vagy később,nem? Nem értem miért kell időt húzni.

2013. márc. 28. 23:05
 10/22 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem azért ennyire sem kell rápörögni utolsó.

Mert ez már azért túlzás. Pedig én is szeretnék majd esküvőt, de azért túlzásba sem kell esni.

2013. márc. 28. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!