Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nekem nagyon fontos nekem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon fontos nekem az esküvő, de a páromnak nem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Pedig el is jegyeztük egymást, de azt mondta hogy esküvőt nem akar.
2013. márc. 28. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én világ életemben hatalmas esküvőt szerettem volna, de most, hogy az igazi oldalán vagyok, már olyan szinten nem érdekel, hogy pici ngyon pici esküvőnk lesz, anyagilag akárhányfősre futná, de nem kell.

Kérdése válaszolva: kommunikálj!! Ha nem beszélitek meg akkor nem lehet kapcsolatot feltaratani, itt csak tippeket adunk, de párod tudja a választ.

2013. márc. 28. 23:23
 12/22 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt. Komunikálnék én de egyedül kevés vagyok hozzá. Csak annyit mond hogy nem akarja meg hogy hülyeség.
2013. márc. 28. 23:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#8), egy szimpla polgári, két tanús esküvőre szerintem még az átlag esküvő-ellenzők egy jó részét is rá tudod venni, ha ez neked ennyire fontos, ezzel nyugodtan próbálkozhatsz. Ha 200 fős esküvőről álmodoznál, arra azt mondanám, hogy felejtsd el...

Persze kérdés, hogy az illető MIÉRT szkeptikus-ellenző a házasság intézményével szemben, ezt meg ugye csak tőle tudod meg... illetve, ha 5 éve együtt vagytok, azért biztos van rá elképzelésed...

2013. márc. 28. 23:52
 14/22 wiWell ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, hogy aki nem akar házasodni, hogy kéri meg a párja kezét? Mert szerintem ennek a kérdésnek kellene elhangzania: "Leszel a feleségem?". Nálatok mit mondott? Leszel a jegyesem? Vagy gyere, hozzám de mégse?
2013. márc. 29. 07:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak 5 év után jöttél rá? Sajnos úgy tűnik nem közösek a céljaitok. A házasság sokkal több, mint egy kellemetlen esemény, amire úgy kell rávenni az egyik felet. Nekem biztosan nem kellene senki, akit úgy kell rávenni, hogy a házastársam legyen. Totál megalázó.

Az eljegyzésnél meg Te is elég vak voltál...miért engedted, hogy hülyét csináljon belőled? Ezzel akarta a szádat befogni. Szerintem beszélj vele komolyan, aztán döntsétek el, hogy melyikőtök adja fel az elveit...

24N

2013. márc. 29. 08:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tudat alatt érzi, hogy nem te vagy neki az igazi, nem érzi azt a kötődést, amit az igazi iránt érezne. HA valakit szeretünk, akkor igyekszünk a kívánságát teljesíteni, hogy a kedvében járjunk, legyen ez egy finom, frissen sült kakaós csiga, vagy az esküvő, még ha nekünk nem is fontos. De ha nem fontos neki, neked meg igen, akkor nem értem, miért nem vesz el, pláne ennyi idő után. Elvan az állóvízben. Nekem volt ilyenben részem, egy nagy lökés kellett, hogy véget vessek neki, és most már olyan párkapcsolatban élek, ahol boldogan teljesíteném bármilyen kívánságát a páromnak, mert érzem, hogy nagyon szeretem, és vele el tudom képzelni, hogy együtt éljük le az életünket. Az exemmel nem tudtam, igent mondtam neki annó, de csak húztam a dolgot, éreztem, hogy ez véges, nem ezt akarom (mint utóbb kiderült, csak azért kért meg, hogy bebiztosítsa magát...lakhatási és egyéb nem elsősorban érzelmi szempontból...).
2013. márc. 29. 08:47
 17/22 anonim ***** válasza:
22%
Na, azért nehogy már valakinek fontosabb legyen egy szertartás, egy intézmény az 5 éve működő párkapcsolatánál... bármilyen mögöttes tartalmat is vél ő személy szerint ennek a szertartásnak-intézménynek...
2013. márc. 29. 08:48
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű: nem akar feleségül venni. Sajnos ez a helyzet. Neki így is nagyon kényelmes. Ám ha te szeretnél feleség és anya lenni, meg kell gondolonod, hány évet adsz még neki az életedből. Nehogy beleöregedj ebbe a kapcsolatba annyira, hogy már időd, kedved sem lesz egy újabbhoz.
2013. márc. 29. 09:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar elvenni és nem az esküvői felhajtás miatt, mert ha jól olvasom, akkor a két tanúsba sem akar belemenni. Azt nekem senki ne mondja, hogy biztos azért, mert neki ez nem számít. Ha nekem valami NEM JELENT SEMMIT de a páromnak FONTOS és én szeretem a másikat, akkor a legtermészetesebb, hogy megadom neki, ha meg tudom. Ezen nincs mit ragozni és nincs mit félremagyarázni!

Több oka lehet ennek, nem biztos a kapcsolatotokban, rossz példák állnak előtte a házassággal kapcsolatban, vagy bármi lehet.

Tudd meg tőle, hogy mi az oka (nem ok, hogy nem számít a papír, ha nem számítana, neked meg igen, akkor semmi lenne neki aláírni, igenis számít neki, ezért tiltakozik annyira). Aztán ha megtudtad, eldöntöd, hogy ez a számodra elfogadható, érthető ok-e?

2013. márc. 29. 10:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én kétlem, hogy 5 év alatt ez még ne lett volna annyiszor téma (pláne így, hogy a Kérdező házasodni akar), hogy a Kérdező ne hallotta volna még a párjától a saját elveit és indokait. Legfeljebb nem vette komolyan, mert idegen a saját gondolkodási módjától...
2013. márc. 29. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!