Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam. Van így értleme az esküvőnek?
6 éve vgyunk együtt, 21 éves vagyok!
A párom megkérte a kezemet, igent mondtam. Lassan ideje lenne az esküvőnek, DE én félek, hogy biztosan jó döntés-e.
A hétköznapokban már nem igazán a zerelem inkább a ragaszkodás, szeretet van. Néha úgy érzem, hogy talán jobban kellene szeretnem a vőlegényemet, ugyakkor nem szeretném elhagyni. Magamat sem értem. Boldog családot szeretnék, minden adott hozzá, én meg nem tudom, hogy mi a jó döntés.
Normális ez amit érzek?
Mi nem tudhatjuk, hogy te mit vársz egy kapcsolattól, miket tartasz maradandó értéknek.
De egy biztos: ha azért nem érzed értelmét az esküvőnek, mert úgy érzed, valami hiányzik, egy érzés, vagy bármi, amire neked szükséged lenne, ami neked fontos, akkor nyilvánvalóan ugyanígy magának a kapcsolatnak sincs értelme.
Mindenkinek ment a zöld kéz, de gondoltam, hogy sokan írjátok majd, hogy tini kacsolat ezért nincs értelm stb...
Nem érzem magam fiatalnak a házasságra, ezzel nincs gond, nem vágyok a bulikra, nem szeretek bulizni sem, igazság szerint érettebb vagyok a koromnál, és a vőlegényem is ilyen, mint én. Inkább sétálunk, vagy filmezünk hétvégén is, minthogy bulizni menjünk. Nem is tudom igazán, hogy mit hiányolok, hiszen magam is tudom, hogy butaság azt várni, hogy több év után is szerelemesek legyünk, de valahol mégis ez hiányzik... De egyátalán nem szeretném tönkre tenni ezt a kapcsolatot, soha nem találnék már ilyet, az biztos...
Hát ha úgy érzed, nem találsz nála jobbat, akkor menj hozzá.
Bár nem tudom, mit éreztek. Mi 5 és fél éve vagyunk együtt, voltak hullámvölgyek a kapcsolatunk alatt, főleg a kapcsolat elején rengeteget vitáztunk, de most visszanézve úgy gondolom, ez abból adódott, hogy nagyon fiatalok voltunk, önzőek, hisztisek, akaratosak, de azóta is sokat változtunk, kezdünk felnőni. Mióta jegyben járunk, jobb a kapcsolatunk, mint valaha, szerelmesebbek vagyunk, mint az elején, sokkal mélyebbek az érzéseink. Pedig mikor megkért, még nem éreztem ezt :)
Én úgy gondolom, hosszú távon azt kell nézni, hogy a céljaitok, terveitek egyezzenek meg, összhangban és harmóniában, és ami a legfontosabb: megértésben és szeretetben legyetek! Sztem ezek egy jó házasság alappillérei (és persze a jó szex sem mellékes :P).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!