Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérik valaki kezét, mikor kell lennie az esküvőnek? Hónapokon belül, vagy elhuzodhat 1-2 évre is?
1 hónap, 1 év, 10 év...mindegy. Azután már csak idő/pénz/lehetőségek kérdése hogy mikor jön az esküvő.
Hamar nem érdemes, jó dolog a jegyesség, de egymást meg kell ismerni minden szempontból!
Szia!
Amikor ti szeretnétek, akkor tartjátok.
Én 7 éve (6 év után) arra kértem meg a párom, hogy legyen mellettem életem végéig. 3 hete arra kértem, hogy legyen a feleségem. Igent mondott, még azon a héten elmentünk időpontot kérni, november végén lesz az esküvőnk.
Hogy miért így kértem meg és miért kétszer? Mert először úgy voltam vele, hogy csak egy papír, meg ááá harmadik házasság...
Most viszont úgy éreztem, hogy egy ilyen hosszú és jól működő kapcsolatban már a másik fél "sértegetése" az élettársi kapcsolat.
Soha nem eröltette a házasságot, úgy éreztem, hogy tartozom neki annyival, hogy feleségül kérjem. Boldogan mondott igent és ezzel nagyon megtisztelve érzem magam.
15:09 vagyok
Esetleg valaki fel tud világosítani arról, hogy mi olyat írtam, ami miatt le kellett pontozni?
A jegyben járásra nincs előírt időtartam, tehát akkor házasodnak, amikor elérkezettnek látják az időt.
Most ez a válasz kit bánt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!